Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν ενημερωθεί την Παρασκευή ότι οι προπονήσεις τους διακόπτονται μέχρι την Τετάρτη. Εκ των πραγμάτων, όμως, η διακοπή θα είναι μεγαλύτερη και είναι αδύνατο να προβλεφθεί πότε θα λήξει. Για αυτό, ο Δώνης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να δώσουν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ώστε οι παίκτες να διατηρήσουν τη φόρμα τους.

Την Δευτέρα (16/3) οι «πράσινοι» μετέβησαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και έλαβαν ο καθένας το ασκησεολόγιο του, το οποίο έχει εκπονήσει ο γυμναστής, Γρηγόρης Γεωργίτσας. Μαζί παρέλαβαν και τις φορητές συσκευές GPS, που θα καταγράφουν τα δεδομένα τους κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Αυτή η πρακτική συνηθίζεται στις καλοκαιρινές διακοπές, προκειμένου οι παίκτες να μην αρχίζουν προετοιμασία σε κακή κατάσταση. Επί της ουσίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα συμπεριφερθούν όπως τον Ιούνιο, όταν δεν έχουν προγραμματισμένες προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό, οι ποδοσφαιριστές μετάβησαν στο Κορωπί χωρισμένοι σε τρία γκρουπ. Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει αερόβιες ασκήσεις, αλλά και μπάλα για να μην βαρεθούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από