«Όλη η Ευρώπη έχει πάρει μια απόφαση και βλέπετε ότι το ένα μετά το άλλο σταματούν τα πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε εμείς να παίρνουμε άλλη απόφαση.

Μιλάμε για πανδημία και άπαντες πρέπει να πειθαρχήσουμε», ανέφερε πριν από λίγο ο Μποροβήλος, με τον παράγοντα του Αστέρα Τρίπολης ουσιαστικά να προαναγγέλλει την αναβολή των πλέι οφ – πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Η έξαρση του κοροναϊού στη χώρα μας και η ραγδαία άνοδος των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει προκαλέσει συναγερμό και στον εγχώριο αθλητισμό, με την Basket League να διακόπτεται προσωρινά, ενώ αρκετές διοργανώσεις σε διάφορα αθλήματα αναβλήθηκαν ή σκοπεύουν να αναβληθούν.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, αύριο αναμένεται να γίνει έκτακτο Δ.Σ στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο θα αποφασιστεί ουσιαστικά η αναβολή των πλέι οφ – πλέι άουτ λόγω του κοροναϊού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σούπερ Λίγκα έχει εκδώσει ήδη ανακοίνωση για αναστολή των πρωταθλημάτων υποδομής, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να αναβληθούν και τα παιχνίδια των ανδρών.