Με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών κορυφώθηκε η εορταστική εκδήλωση της σκοπευτικής ομοσπονδίας για τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της. Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η ΣΚΟΕ βράβευσε τους κορυφαίους εν ζωή αθλητές που πρόσφεραν διεθνείς διακρίσεις στη διάρκεια των 75 χρόνων. Αυτοί είναι οι:

Όλγα Τζαβάρα (πρωταθλήτρια Ευρώπης από το 1958 έως το 1962 στο τραπ), Ευλάμπιος Μάνθος (χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1971 στη Σμύρνη, έχει τα περισσότερα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες στην καραμπίνα πρηνηδόν, έχει πετύχει και το 600/600), Τζώνης Σιστοβάρης (πρωταθλητής Ευρώπης το 1961 στο σκιτ), Πασχάλης Ψημολοφίτης (8η θέση στο σκιτ στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972) και Μενέλαος Παντελεάκης (8η θέση στο σκιτ στους Ολυμπιακούς του Μεξικού το 1968).

«Στα 75 χρόνια της ζωής της η ΣΚΟΕ προσέφερε πολλά στον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία. Στον αθλητισμό, με την εξάσκηση των νέων στο ευγενές άθλημα της σκοποβολής και τη συγκομιδή μεταλλίων σε σημαντικές διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις, και στην κοινωνία, με τη διαπαιδαγώγηση των νέων ώστε να γίνουν σωστοί σκοπευτές», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Παύλος Κανελλάκης.