Ακόμη πιο πλούσια θα είναι η γκάμα της Citroen, όπως για το νέο C4 Cactus, καθώς, το γαλλικό μοντέλο- που ήδη κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά – θα ενισχυθεί τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και με το νέο κινητήρα BlueHDi 100 S&S ETG6. Επίσης, το νέο C4, μικρομεσαίο σεντάν με ατού τους χώρους παρουσιάστηκε πρόσφατα με ανανεωμένη εμφάνιση, εμπρόσθια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED DRLs και τα τρισδιάστατης εστίασης στο πίσω μέρος θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Η άνεση βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς τα καθίσματα, η ηχομόνωση του εσωτερικού, η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα διαιρούμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, καθώς και ο χώρος αποσκευών των 408 λίτρων, αποτελούν άλλο ένα ατού του γαλλικού μοντέλου που μπορεί να παίξει άνετα το ρόλο του οικογενειάρχη. Η καμπίνα του νέου C4 είναι συνδεδεμένη με το Citroen Connect Box.

Οι κινητήρες PureTech και BlueHDi διακρίνονται για την άκρως χαμηλή τους κατανάλωση. Επίσης, η τεχνολογία Mirror Screen κάνει την εμφάνισή της στο νέο C4. Η συγκεκριμένη οθόνη, με τη τεχνολογία mirror screen, μπορεί να παρουσιάζει ότι ακριβώς και η οθόνη του smartphone σας.