H CUPRA έχει παραδώσει έως και σήμερα πάνω από 150,000 αυτοκίνητα, όντας μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη μάρκα στην Ευρώπη. Σήμερα, η ισπανική φίρμα,  το πιο ανεπτυγμένο παρακλάδι της SEAT, τρέχει την ηλεκτροκίνηση με ταχείς ρυθμούς με νέα μοντέλα που θα συναρπάσουν το κοινό τους.

Ένα από τα μελλοντικά της πρότζεκτ είναι και το DarkRebel. «Το CUPRA DarkRebel απεικονίζει το DNA και τις αξίες της μάρκας. Με μακρύτερο καπό και χαμηλότερη καμπίνα το αυτοκίνητο είναι επικεντρωμένο στον οδηγό» δήλωσε ο υπεύθυνος σχεδίασης της Cupra. «Το CUPRA DarkRebel είναι σχεδιασμένο για να δώσει μία νέα διάσταση σε επιθυμία και συναίσθημα χωρίς όρια.»

Είναι ένα concept , που φοράει σε κάθε του πλευρά τον σπορ μανδύα μανδύα ενώ ο σχεδιασμός των τροχών είναι επηρεασμένος από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της μάρκας, με γνώμονα την απόδοση. Η εξωτερική σχεδίαση του CUPRA DarkRebel ενισχύεται και από τις απλόχερες διαστάσεις του: μήκος 4.5μ., πλάτος 2,2μ. και ύψος 1,3μ. Το DarkRebel εντυπωσιάζει ιδιαίτερα όταν ανοίγουν οι πόρτες του σε ένα ύψος 2,2μ. Το 100% ηλεκτρικό, διθέσιο, σπορ αυτοκίνητο διαθέτει μία αρχιτεκτονική που αντικατοπτρίζει το πάθος και την καινοτόμα νοοτροπία της μάρκας CUPRA.

Το CUPRA DarkRebel προκαλεί επίσης και με την εσωτερική του σχεδίαση. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο οι επιβάτες νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα extreme περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από έναν κομψό καμβά με δυναμικές γραμμές όπου η light δομή είναι διάχυτη.