Το ανανεωμένο Renault Arkana ξεκινά την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, με ιδιαίτερα δελεαστική τιμή.

Το άνετο SUV έχει φρεσκαριστεί και στο εσωτερικό του με πιο σημαντική διαφορά τον ανανεωμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων 7” και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το τελευταίο, υποστηρίζει δυνατότητες συνδεσιμότητας Android Auto και Apple CarPlay.

Το επίπεδο του εξοπλισμού αποτελεί το βασικότερο πεδίο διαφοροποίησης γενικότερα για το ανανεωμένο Arkana, με την γκάμα του να έχει πλέον τρεις διαθέσιμες εκδόσεις (Evolution, Techno και Εsprit Alpine) οι οποίες διευκολύνουν σύμφωνα με τη Renault την τελική επιλογή.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι ένα μείγμα από Eco Tep (10% υλικά βιολογικής προέλευσης) και συνθετικό σουέντ.

Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το γαλλικό μοντέλο  γείτε με mild hybrid είτε με full hybrid κινητήρια σύνολα. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται το ήπια υβριδικό σύνολο με τον τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1.3 lt, απόδοσης 140 ή 160 PS. H εν λόγω έκδοση εξοπλίζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Επίσης, η full hybrid έκδοση του Arkana εξοπλίζεται με έναν 1.600άρη κινητήρα, 145 PS, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Το νέο Renault Arkana είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με νέες μειωμένες τιμές κατά 4.000€ σε όλες τις εκδόσεις του και τιμή από 26.680€. Το νέο μοντέλο διατίθεται τόσο με τον full hybrid κινητήρα E-Tech των 145 ίππων, όσο και με τον mild hybrid κινητήρα turbo βενζίνης 1.3 με απόδοση 140 και 160 ίππων, που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη. Αυτός ο κινητήρας στη διαμόρφωση των 160 ίππων εξοπλίζει και την κορυφαία έκδοση esprit Alpine.

Το νέο Arkana πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας.