Μία ακόμα υπέροχη μουσική βραδιά ετοίμασε το MEGA για τους τηλεθεατές του.

Όπως κάθε Παρασκευή, στη συχνότητα του μεγάλου καναλιού λίγο μετά τις 23:00 ξεκίνησε ένα μαγικό ερωτικό ταξίδι με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Γαλάνη.

Η σπουδαία καλλιτέχνις μας υποδέχτηκε στην ιδιότυπη σκηνή και από το πρώτο λεπτό έδειξε τη διάθεσή της να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια του έρωτα με το υπέροχο «Παραδώσου» και το «Μη μου μιλάς για αγάπη».

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία

«Εδώ στο σπίτι με το MEGA, αλλά αυτή το φορά όχι επειδή πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, αλλά επειδή το MEGA μας δίνει τη χαρά και την ευτυχία του να μπορούμε να μείνουμε Παρασκευή για να ακούσουμε ωραία μουσική. Είναι πραγματικά πολύ φιλόξενο αυτό για τη μουσική, δεν έχει ξαναγίνει, είναι η πρώτη φορά που ένα κανάλι φροντίζει με τέλειο τρόπο τεχνικά να αποτυπώσει ήχο και εικόνα. Μπράβο, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία αυτή το MEGA».

Μηνύματα αγάπης στα social media

«Δυο μέρες μόνο», «Καλή διασκέδαση», «Αγαπώ Γαλάνη», Γαλάνη forever», «Η πιο ερωτική φωνή που υπάρχει, ραντεβού όλοι στο MEGA», «Θα περάσουμε τέλεια ακόμα ένα βράδυ», «Θα είμαστε όλοι εκεί συντονισμένοι», «Περιμένουμε Χατζηγιάννη», ήταν μερικά από τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών που συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή για να απολαύσουν την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Προσκεκλημένος «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» θα είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.

Επίσης μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Ειδική συμμετοχή θα έχει η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.