Ο λυρισμός των οπαδικών συνθημάτων εξαντλήθηκε για πολλοστή φορά στους οίκους εκτόνωσης των φυσικών ορμών πασπαλισμένος με ροζ χρώμα. «Ροζ φανέλα φοράνε στα μπουρ…λα». Γιατί κύριοι της ΑΕΚ μεροληπτείτε με το χρώμα; Πολύ πριν η Γιουβέντους υιοθετήσει τη ζέβρα εμφάνιση, ντυνόταν στα ροζ. Η αγαπημένη ομάδα της Κόζα Νόστρα, η Παλέρμο, ντύνεται επίσης στα ροζ. Ακόμα και η ομάδα του λιμανιού του Μπουένος Αϊρες, η Μπόκα Τζούνιορς, έχει φορέσει φανέλα με το χρώμα που έχει ταυτιστεί με τη θηλυπρέπεια.

Γκουγκλάροντας μαθαίνουμε πως η έννοια του ροζ χρώματος υποδηλώνει την αγνότητα και είναι μία υγιής δέσμευση για την ευημερία.

Επομένως, κύριοι της ΑΕΚ κακώς στοχοποιήσατε το χρώμα της φανέλας της αγαπημένης σας ομάδας για να ξεσπάσετε τον θυμό σας για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η πνευματική αγκύλωση δεν βοήθησε ποτέ κανέναν να αντιληφθεί την πραγματικότητα στη σωστή της διάσταση.

Το αποτέλεσμα της ΑΕΚ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένο. Ο αγώνας ήταν μία βορβοροκύλιση σε έναν αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε περισσότερο με πατατοχώραφο παρά με γήπεδο για ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι γιούχες και συνθήματα όπως το «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ» δείχνουν απώλεια ποδοσφαιρικής συνείδησης.

Το μόνο που υποδεικνύει η έκφραση ηχηρής αντιπάθειας εκ μέρους των οπαδών στις παρούσες συνθήκες είναι μία βουλιμική διάθεση για ποδοσφαιρική εξουσία από την εξέδρα.