
Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη Ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ Ζωντανός είναι ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά τις 13 Ιουνίου Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει ανεξήγητη απενεργοποίηση των ψηφιακών πλατφορμών του Οργανισμού Εφιάλτης στις παραλίες: Μετά τις μωβ, ήρθαν και οι γαλάζιες μέδουσες Αστυνομικός σκύλος εντόπισε 5χρονο αγόρι στην έρημο της Αριζόνας από τις… κάλτσες του Οι περικοπές Τραμπ οδηγούν στο να δίνονται πειραματόζωα για υιοθεσία Ομαδικός βιασμός 14χρονης στον Πειραιά: «Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Η κεφαλιά του Ιμπόρα – Το αντίο ενός πραγματικά μεγάλου Άγριος ξυλοδαρμός ταχυμεταφορέα στην Κεφαλονιά – Ανήλικοι ανάμεσα στους δράστες Παίκτης της Μπέρνλι ο Κάιλ Γουόκερ Πυρκαγιά στo Ηρακλείο – Επιχειρούν και ελικόπτερα Νέο μπλόκο στην Κίνα Ισραήλ: Υποχρεωτική απομάκρυνση χιλιάδων ηλεκτρικών αυτοκινήτων Νέα Αριστερά: Να διαβιβαστούν άμεσα στη Βουλή όλα τα ηχητικά από τις επισυνδέσεις – Καμία συγκάλυψη Ο OPEK+ εξετάζει νέα αύξηση παραγωγής πετρελαίου τον Αύγουστο Ολυμπιακός: Στις 00:45 στην Ελλάδα ο Σιπιόνι
Ατύχησε – Κύριε Διευθυντά, Από (προφανή) πανικό ο Μητσοτάκης διεκδίκησε τις αρμοδιότητες των Μεταφορών για τον έλληνα επίτροπο. Τελικά όμως η ζωή τού έδειξε πως θα ήταν σοφότερη η επιλογή του χαρτοφυλακίου της Γεωργίας, μπας και σώσει ό,τι (δεν) σώζεται.
Με Τιμή Νεόκοπος