• Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται η Μαρινέλλα. Η ταφή θα γίνει σε κλειστό κύκλο.
  • Ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε στον επικήδειό του ότι η Μαρινέλλα δεν πέθανε αλλά πέταξε πάνω από το Ηρώδειο σαν την Εκάβη, προσθέτοντας ότι για εκείνον πέθανε η δεύτερη μάνα του.
  • Η Χαρούλα Αλεξίου εκφώνησε επικήδειο με δάκρυα στα μάτια. «Άφησες την τελευταία σταγόνα της φωνής σου στον βωμό του Ηρωδείου» τόνισε.
  • Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Όλγα Γεροβασίλη κα.
  • Από τον καλλιτεχνικό κόσμο παρέστησαν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Μάστορας, ο Πασχάλης, η Κατερίνα Κούκα και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.