Νετανιάχου σε Τραμπ: Θα συνεχίζουμε να χτυπάμε Ιράν και Λίβανο – Νέο τελεσίγραφο 5 ημερών από τον Αμερικανό πρόεδρο
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραμπ είχε ο Νετανιάχου - «Οι στόχοι του πολέμου μπορούν να επιτευχθούν με συμφωνία», είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος.
- Νετανιάχου σε Τραμπ: Θα συνεχίζουμε να χτυπάμε Ιράν και Λίβανο – Νέο τελεσίγραφο 5 ημερών από τον Αμερικανό πρόεδρο
- Ζελένσκι: Η Ρωσία παρέχει πληροφορίες στο Ιράν – Υπάρχουν «αδιάψευστα» στοιχεία
- Τηλεφωνική επικοινωνία Νετανιάχου – Βανς
- Ιρανός αξιωματούχος: Οι ΗΠΑ ζήτησαν συνομιλίες το Σάββατο
- Το Ισραήλ χτύπησε το κεντρικό αρχηγείο ασφαλείας των Φρουρών της Επανάστασης
- Τραμπ για Ιράν: Τους δίνω πέντε μέρες, ελπίζω να φτάσουμε σε επωφελή συμφωνία για όλους
- Οι ΗΠΑ έχουν ορίσει ημέρα για το τέλος του πολέμου – Τι αναφέρουν ισραηλινές πηγές
- Axios: Με ποιον Ιρανό ηγέτη θα διαπραγματευτούν οι ΗΠΑ – Πιθανή συνάντηση στο Πακιστάν
- Βουτιά στις τιμές πετρελαίου και άνοδος μετοχών μετά τις δηλώσεις Τραμπ για Ιράν
- Τραμπ: Το Ιράν επιθυμεί απεγνωσμένα συμφωνία, θα μπορούσε να συναφθεί σε πέντε μέρες ή και λιγότερο
- Τα πλήγματα σε ενεργειακούς στόχους του Ιράν παίρνουν αναβολή για 5 μέρες – Ποια η προϋπόθεση
- Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Ισραήλ
- Το Ιράν αρνήθηκε ότι χτύπησε με διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους τη βάση Ντιέγκο Γκαρσία και μιλά για προβοκάτσια
- Νέες απειλές Ιράν: Θα τοποθετήσουμε νάρκες στον Περσικό Κόλπο
- Αντίστροφη μέτρηση για το τελεσίγραφο 48 ωρών προς το Ιράν από τον Τραμπ, «ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ»
- Σφοδρός αεροπορικός βομβαρδισμός ισοπέδωσε γειτονιά στο Ιράν, μπαράζ Ιρανικών επιθέσεων και στο Ισραήλ.
- Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει τις απειλές προς το Ιράν πως αν δεν «ανοίξουν» τα Στενά του Ορμούζ θα ισοπεδώσουν τους σταθμούς ενέργειας της χώρας.
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε πλήρες κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και θα εξαπολύσει αντίποινα εναντίον ενεργειακών και υδάτινων υποδομών της περιοχής, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτεθούν σε ιρανικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας.
- Την ίδια στιγμή, ισραηλινές δυνάμεις ανατίναξαν τη γέφυρα Κασιμίγια στο νότιο Λίβανο. Ο πρόεδρος Joseph Aoun χαρακτήρισε την επίθεση ως «προοίμιο χερσαίας εισβολής», υπογραμμίζοντας την κλιμάκωση της έντασης στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου. Οι εξελίξεις αυτές εντείνουν τις ανησυχίες για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, καθώς η απειλή για αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ θα μπορούσε να επηρεάσει καθοριστικά τις διεθνείς ροές πετρελαίου και την παγκόσμια οικονομία.