Συνελήφθη σήμερα το πρωί από την ΕΛ.ΑΣ ένας Τούρκος, για τον οποίο είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol.
Ειδικότερα, ο άνδρας προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα προκειμένου να αιτηθεί την ανανέωση του Δελτίου Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού που κατείχε.
Κατά την πληκτρολόγηση του ονόματός του στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων, προέκυψε ότι διώκεται με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων (Diffusion) της Interpol Τουρκίας.
Με αυτήν ζητείται η προσωρινή του σύλληψη, για ένταξή του σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση.
Κατόπιν ενημέρωσης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών/Τμήμα Εκδόσεων, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες.

- Ζώδια σήμερα 22/7: Ποιοι θα δουν τα οικονομικά τους να αλλάζουν και ποιοι πρέπει να προσέξουν τις παγίδες
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο σημείο όπου είχε πει: «Θέλω να γίνω παίκτης του NBA» (vid)
- Πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν: Νέα κλιμάκωση με Χούθι, 3 τάνκερ άλλαξαν πορεία, το πετρέλαιο ξεπέρασε τα 92 δολάρια το βαρέλι







