Η Μπαρτσελόνα έχει χρέη που ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ και προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και μείωσης στους μισθούς των ποδοσφαιριστών της.

Ο πρώτος που δέχτηκε μείωση αποδοχών ήταν ο Ζεράρ Πικέ, και τώρα αναμένεται να πάρουν σειρά οι Ζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρτζι Ρομπέρτο, όπως μετέδωσε καταλανικό ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω μέσου, η κίνηση του Πικέ να δεχτεί την πρόταση της διοίκησης, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, έπεισε και τους υπόλοιπους «παλιούς» να πράξουν το ίδιο, όπως και θα συμβεί σε λίγες μέρες.

Πάντως, οι τρεις που θα ακολουθήσουν τον ισπανό στόπερ έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν πως η διοίκηση δεν έχει προβεί σε ανάλογη κίνηση και σε άλλους υψηλά αμειβόμενους παίκτες του ρόστερ των Μπλαουγκράνα.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά