Ο Γιώργος Δώνης πριν από μερικές εβδομάδες βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, με τα σενάρια που κυκλοφορούσαν να θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του το καλοκαίρι.

Πλέον ο έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούζου κι όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο τριφύλλι και τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος ο Δώνης σε δηλώσεις του ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον πάγκο των πράσινων, ενώ επί της ουσίας δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσής του.

Ο Τσάβι Ρόκα μάλιστα του διαμήνυσε πως δεν υπάρχουν σκέψεις απομάκρυνσής του και πως υπολογίζεται κανονικότατα για την επόμενη χρονιά, ενώ θα υπάρξει και ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μια συνάντηση που παραμένει άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνεχίζει να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κοροναϊού, και μόνο εφόσον ξεπεραστεί η πανδημία θα τα πουν οι δυο τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης θέλει να παραμείνει, και αν είναι ικανοποιημένος από τις επαφές με τον Αλαφούζο, θα επέλθει συμφωνία.