Ισχυρό ράλι καταγράφουν σήμερα Τρίτη τα ελληνικά ομόλογα, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για πλήρη άρση των capital controls.
Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου κάνει βουτιά στο 1,83% καταγράφοντας πτώση 12 μονάδων βάσης ή 6,45% σε σχέση με το κλείσιμο της Δευτέρας.
Σημειώνεται ότι τον τελευταίο μήνα η απόδοση του 10ετούς έχει μειωθεί κατά περίπου 15 μονάδες βάσης, ενώ σε σχέση με τα τέλη Αυγούστου του 2018 κινείται κατά 220 μονάδες βάσης χαμηλότερα.
Ισχυρό ράλι καταγράφει και το 5ετές ομόλογο με την απόδόση του να διαμορφώνεται στο 1,092% με πτώση 7% από τα χθεσινά επίπεδα, ενώ στο 1,536% διαμορφώνεται η απόδοση του νέου 7ετούς.
Σε νέα ιστορικά χαμηλά κινούνται και οι αποδόσεις στα πιο μακροπρόθεσμα ελληνικά ομόλογα, με την απόδοση του 15ετούς να αγγίζει το 2,256%, ενώ στο 2,804% κινείται η απόδοση του 30ετούς ελληνικού ομολόγου.
- Τσιάρας μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των μπλόκων – «Είναι η στιγμή ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί»
- Στην κυκλοφορία το τμήμα Δημάριο – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα: Ο δρόμος που φέρνει πιο κοντά Θράκη και Βουλγαρία
- Ιωάννινα: Αποχώρησαν από το μπλόκο στην Ιόνια Οδό οι αγρότες της Άρτας
