Αυτή όντως είναι καλή είδηση, με την προϋπόθεση ότι θα οριστικοποιηθεί και δεν θα χαθεί η ευκαιρία: η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να δώσει παράταση στον Παναθηναϊκό μέχρι την 1η Μαρτίου. Αρα, τότε να ρυθμίσει τα χρέη του, ακόμη και μέσω διακανονισμών. Να τονίσουμε, εδώ, ότι αρχικά ο ΠΑΟ όφειλε να τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες εκκρεμότητες έως το φινάλε του ερχόμενου Ιανουαρίου και μάλιστα δίχως διακανονισμούς σε ποδοσφαιριστές ή όσους είχαν λαμβάνειν. Κινδύνευε και με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οπως, όμως, διαφαίνεται στον ορίζοντα, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να βλέπει κάπως αισιόδοξα την κατάσταση και χωρίς ασφυκτικούς χρονικούς περιορισμούς. Πάει να πει αυτό ότι με πωλήσεις ποδοσφαιριστών που αναπόφευκτα θα γίνουν το προσεχές διάστημα, μάλλον θα καταφέρει να ορθοποδήσει και να βγάλει όπως όπως τη σεζόν. Και επίσης να σημειωθεί ότι δεν χάνει το δικαίωμα να προχωρήσει σε προσθήκες παικτών, αλλά εδώ πρέπει να τονιστεί ξεκάθαρα ότι οι αρμόδιοι νοιάζονται για λύσεις που δεν κοστίζουν. Χαμηλά συμβόλαια, παίκτες ελάχιστων απαιτήσεων, απλά για να προχωρήσει η ομάδα μέχρι το τέλος αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου. Την ίδια ώρα που οι διεργασίες στο διοικητικό κομμάτι ή αν θέλετε στο εξωποδοσφαιρικό, δεν σταματούν.

Μεταγραφές

Ας το κρατήσουμε για λίγο αργότερα. Οταν θα έρθουν οι ζυμώσεις και προκύψουν έντονα φλερτ κατά την περίοδο ανακατάξεων στα ρόστερ που έρχονται. Λοιπόν: κάτι μας λέει ότι οι τρεις διεκδικητές του τίτλου θα στοχεύσουν κατά βάση ποδοσφαιριστές με αρκετά χιλιόμετρα στα πόδια τους, δηλαδή παίκτες έτοιμους να δώσουν όσα μπορούν για την προσπάθεια κατάκτησης των πρωτείων και δη άμεσα. Τα ταλέντα είναι για το καλοκαίρι και άλλωστε, αυτή τη χρονιά διακυβεύονται αρκετά.

Διαιτησία

Το ένα φιντάνι μετά το άλλο ξεπετάγονται. Σέζος. Εδωσε στο 3-0 υπέρ της ΑΕΚ, ανύπαρκτο πέναλτι για την Κέρκυρα. Φυσικά, παραπέμπεται. Αλλά το ζήτημα δεν σχετίζεται μόνο με το αν και πότε ξαναπαίξει. Το θέμα είναι τι είδε και σφύριξε ο συγκεκριμένος ρέφερι.

Συγγραφέας

Το 2014 με το γκολ του έκρινε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τώρα, ο Μάριο Γκέτσε ξεδιπλώνει ένα άλλο ταλέντο: έγραψε βιβλίο για μικρά παιδιά και μάλιστα γίνεται ανάρπαστο στη Γερμανία. Τίτλος; «Το μεγάλο όνειρο του Μάριο».