Αποζημίωση ύψους 3.300 ευρώ κέρδισε μια 24χρονη μουσουλμάνα στη Σουηδία επειδή, όπως υποστήριξε στην προσφυγή της, δεν προσελήφθη από σουηδική εταιρεία γιατί δεν έδωσε το χέρι της στον άνθρωπο που της έπαιρνε συνέντευξη επικαλούμενη θρησκευτικούς λόγους.

Στη Σαουδική Αραβία αν πάει κάποια ακάλυπτη για δουλειά, επειδή το επιβάλλουν οι αρχές και η κουλτούρα της, όχι μόνο απορρίπτεται αλλά συλλαμβάνεται κιόλας. Πώς αντιδρά εκεί η Δικαιοσύνη; Δεν κάνει τίποτα, γιατί κάτι τέτοιο επιβάλλεται από τον νόμο (σαρία)!! Και κανείς βέβαια δεν διαμαρτύρεται.

Ζούμε σε έναν κόσμο δύο μέτρων και δύο σταθμών. Η παράλογη πολιτική ορθότητα στη Δύση κοντεύει να επιβάλει την παραφροσύνη σαν κανονική συμπεριφορά. Δεν τηρούνται πλέον κανόνες απλής λογικής. Αν δεν προσλάβεις κάποιον γιατί δεν έχει στοιχειώδεις τρόπους, τιμωρείσαι!!

Η τακτική έτσι της συμπεριφοράς σύμφωνα με κανόνες που υιοθετούν την ανοχή απέναντι σε κάθε είδους μειονότητα και ιδιαίτερη ταυτότητα, οδηγεί στην απαλλοτρίωση αρχών και δικαιωμάτων που χτίσθηκαν εδώ και εκατονταετίες και έφτιαξαν το σύγχρονο ευρωπαϊκό πρόσωπο.

Η ανοιχτή κοινωνία κι ο πολιτισμός του διαλόγου, της ανοχής και της ευγένειας που ουσιαστικά διακρίνει τη Δύση αρχίζει να θυσιάζεται στο όνομα της αποδοχής του επιθετικού μουσουλμανικού στοιχείου. Που πλέον εισβάλλει ακάθεκτα αλλοιώνοντας αξίες, επιβάλλοντας νοοτροπίες και απαιτώντας συμμόρφωση σε διαφορετικούς κανόνες και ιεραρχήσεις αξιών.

Η Δύση αυτοκτονεί κάτω από τη συγκαταβατική συναίνεση των ελίτ της. Και με τη δημοκρατική στήριξη των «προοδευτικών» της κύκλων. Πότε θα καταλάβουμε πού πηγαίνουμε;