Με άγριες διαθέσεις περιμένει την Τετάρτη τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους. Στο τοπικό ντέρμπι του Τορίνο η «Γηραιά Κυρία» συνέτριψε με 4-0 την ομώνυμη ομάδα, διατήρησε το απόλυτο (με τη Νάπολι) μετά από 6 αγωνιστικές στη Serie A.

Η αποβολή του Μπαζέλι στο 24΄ για την Τορίνο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Δύο γκολ για τη Γιουβέντους σημείωσε ο Πάολο Ντιμπάλα (16′ και 90+1), και από ένα οι Πιάνιτς (40′), Αλεξ Σάντρο (57′).

Η ενδεκάδα των «μπιανκονέρι»: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπενάτια, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Ματουϊντί (72΄ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Κουαντράντο (63΄ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Κόστα, Μάντζουκιτς (80΄ Ιγκουαΐν)

***Η Νάπολι νίκησε 3-2 στην έδρα της Σπαλ και έφτασε τις έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Ιταλία. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13′ καθώς η Σπαλ προηγήθηκε με τον Σιαταρέλα, αλλά αντέδρασε αμέσως, καθώς ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό με τον Ινσίνιε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Καγεχόν στι 72′, αλλά η Σπαλ ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με τον Βιβιάνι. Τη νίκη στη Νάπολι έδωσε ο Γκουλάμ στο 83′.

***Χωρίς να χρειαστεί να… ιδρώσει, η Ρόμα ξεπέρασε εύκολα 3-1 το εμπόδιο της Ουντινέζε στο «Ολύμπικο», σε αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Serie A.

Η Ρόμα είχε «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίωρο με γκολ των Τζέκο (12′) και Ελ Σαράουϊ (19′ και 30′). Στο 89′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Περότι (δοκάρι) και ένα λεπτό αργότερα ο Ουντινέζε μείωσε με τον Λάρσεν. Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.