Δήλωσε πως υποστηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιαδη

Ταγιάνι: Λύση του Κυπριακού χωρίς τουρκικά στρατεύματα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/12/2017 21:31 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14/12/2017 21:39 |
Ταγιάνι: Λύση του Κυπριακού χωρίς τουρκικά στρατεύματα
Τη στήριξή του στις προσπάθειες του κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη για την επίλυση του Κυπριακού, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι

Τη στήριξή του στις προσπάθειες του κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη για την επίλυση του Κυπριακού, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά το πέρας του πρώτου τμήματος των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

Δήλωσε πως υποστηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιαδη, σημειώνοντας ότι επιθυμεί την εύρεση λύσης αλλά χωρίς την παρουσία τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων, στο βόρειο τμήμα της νήσου.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην Κύπρο, είπα πως πρέπει να δουλέψουμε προς μια συμφωνία, μεταξύ των δύο, με τον βορρά της Κύπρου, αλλά χωρίς την παρουσία του τουρκικού στρατού σε αυτά τα τμήματα του νησιού. Υποστηρίζω το έργο του προέδρου Αναστασιάδη και πιέζω υπέρ μιας λύσης, αλλά, όπως είπα, χωρίς τον τουρκικό στρατό στην Κύπρο.

Αυτό το πρόβλημα αφορά και το περιεχόμενο της συμφωνίας μεταξύ της Κύπρου και της βόρειας Κύπρου», είπε ο κ. Ταγιάνι.

1
Πάνος
14/12/2017 22:50
Τα χρέη των Ελληνων να τα πληρώσουν οι Ευρωπαίοι .....αυτό ζητάει το ΔΝΤ. Κοντεύω στο σημείο να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Αντί να νυκοκυρέψουμε την κράτος μας , να κάνουμε τα αυτονόητα , μείναμε με τα χέρια απλωμένα σαν οι ζητιάνοι. Με τον Γιώργο Παπανδρέου θα είχαμε γίνει κιολας κράτος 100%.