Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος επιθεώρησαν από κοινού το πρωί της Πέμπτης ταεργοτάξια των αυτοκινητοδρόμων στην Πελοπόννησο, στα οποία οι εργασίες ξεκίνησαν μετά από χρόνια καθυστερήσεων. Στην επίσκεψη στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού, τη ΔΗΜΑΡ εκπροσώπησε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, καθώς ο Φώτης Κουβέλης απουσιάζει στις Βρυξέλλες.

«Η Ελλάδα σήμερα σηκώνει τα μανίκια» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια, σηκώνει κεφάλι.Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Η Πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει» δήλωσε.

Οι τρεις πολιτικοί, συνοδευόμενοι από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλογιάννη, επισκέφθηκαν τρία σημεία του έργου:

Στο 111ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού κοντά στο Κιάτο και τιςσήραγγεςτου Πλατάνου και της περιοχής Μαύρα Λιθάρια, κοντά στο Δερβένι.

Βενιζέλος: «Δεν είναι ώρα για μιζέρια»

«Τα έργα είναι μοχλός επανεκκίνησης της οικονομίας» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Βενιζέλος και τόνισε: «Εχουμε περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και δικαιούμαστε ως έθνος να δρέψουμε καρπούς και να θωρακίσουμε την πατρίδα. Δεν είναι ώρα για μιζέρια, χρειάζεται δουλειά, αλήθεια, ενότητα».