Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά ενός 64χρονου περιπατητή, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο.
Στόχος της επιχείρησης είναι η ασφαλής μεταφορά του σε σημείο όπου θα μπορέσει να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Όπως αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα, το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι για το περιστατικό και κινητοποιήθηκαν άμεσα οι δυνάμεις διάσωσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, μέλος τριμελούς ορειβατικής ομάδας, έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε μονοπάτι του Ολύμπου και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο από τους συνοδοιπόρους του.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν συνολικά 12 πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης και Λιτοχώρου, καθώς και η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ, που επιχειρεί στην περιοχή υπό δύσκολες καιρικές και γεωμορφολογικές συνθήκες.

- Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη της 15χρονης Άννας-Μαρίας στο ΠΑΟΚ – Τβέντε
- «Έχω κενά, δεν με πείθει το email»: Η επιζήσασα της Marfin Μαρία Καραγιάννη μιλά για τις συλλήψεις (video)
- Ραγίζει καρδιές ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»






