Ο Έντι Ταβάρες με το έκτο ριμπάουντ του στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε συνολικά τα 2.011 ριμπάουντ στη EuroLeague, ξεπερνώντας τον Παούλιους Γιανκούνας και γράφοντας ιστορία στη διοργάνωση.
Ο Ταβάρες χρειαζόταν μόλις έξι ριμπάουντ για να προσπεράσει τον Λιθουανό σέντερ, ο οποίος είχε σταματήσει στα 2.010 ριμπάουντ αγωνιζόμενος με Χίμκι και Ζάλγκιρις και κρατούσε την κορυφή της λίστας μέχρι σήμερα (8/1).
Στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής, ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι χρειάστηκε 18 λεπτά συμμετοχής για να φτάσει τον στόχο του. Με κάθε κατοχή, έδειχνε γιατί θεωρείται ένας από τους πιο κυριαρχικούς ριμπάουντερ της EuroLeague, και το έκτο ριμπάουντ του τον ανέβασε στην κορυφή όλων των εποχών.

- ΗΠΑ, Ιράκ και Συρία σχεδιάζουν την επαναλειτουργία του αγωγού Κιρκούκ–Μπανιγιάς για να παρακάμψουν τα Στενά του Ορμούζ
- Το κρυφό δίκτυο πίσω από τις επιθέσεις στα σπίτια στελεχών της ΝΔ – Οι δύο ομάδες, ο κοινός πυρήνας και το θρίλερ με το δεύτερο κρησφύγετο
- Μουντιάλ 2026: Χάκερ «χτύπησαν» την Ομοσπονδία της Αργεντινής μετά τον αγώνα με την Αίγυπτο







