Τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League έστειλε το βράδυ της Πέμπτης (15/7) στην UEFA ο Ολυμπιακός.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Πορτογάλοι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, όπως επίσης ο Παπέ Αμπού Σισέ, αλλά και οι Ντρέγκερ, Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλος και Καλογερόπουλος. Αντίθετα, κανονικά δηλώθηκε για τα παιχνίδια με τους Αζέρους ο νεοαποκτηθείς Τσέχος τερματοφύλακας, Τόμας Βατσλίκ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να κάνουν έως δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού με την Νέφτσι Μπακού, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς θα γίνει στο Καραϊσκάκη, ενώ μία εβδομάδα (28/7) μετά θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός στο Μπακού.

Αναλυτικά:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής και Σταμούλης.