Ο Βασίλης Σπανούλης το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, με τον επί σειρά ετών αρχηγό του Ολυμπιακού να βάζει τέλος στην σπουδαία του καριέρα σε ηλικία 39 ετών.

Μια είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, με σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού να υποκλίνονται στον σπουδαίο Kill Bill.

Ενας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με την «ερυθρόλευκη» οικογένεια να τον αποθεώνει για τα κατορθώματά του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε ανάρτηση στα social media για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Έναν ηγέτη μέσα και έξω από τα γήπεδα, με τεράστια προσφορά στο μπάσκετ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ένας μεγάλος αθλητής, ένας ηγέτης μέσα και έξω από τα γήπεδα με τεράστια προσφορά στο μπάσκετ. Χάρη σε εσένα, ζήσαμε όλοι μας θρυλικές στιγμές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη! Με ό,τι και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς από εδώ και πέρα, θα πρέπει να παραμείνεις για πάντα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Χρειαζόμαστε προσωπικότητες, μαχητές, νικητές σαν εσένα, να μεταδώσουν το πάθος, τις εμπειρίες και τη δύναμή τους», ανέφερε στο μήνυμά του ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: