Με την κατάσταση στα νοσοκομεία να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και την Ελλάδα να πλησιάζει όλο και περισσότερο στο τρίτο κύμα, περισσότερες περιοχές αναμένεται να ακολουθήσουν την Αττική σε καθεστώς αυστηρού lockdown. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Αχαΐα και Εύβοια αναμένεται να «κλειδώσουν» σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται και το Ρέθυμνο να τεθεί σε καθεστώς αυστηρότατων περιοριστικών μέτρων, ενώ φαίνεται -προς το παρόν- να τη γλιτώνει η Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά, αναμένεται να ανακοινωθούν στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Έτσι λοιπόν, όπως κάθε Παρασκευή στις 18:00, έτσι και σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκα Μαγιορκίνη, ενημερώνουν για τις εξελίξεις γύρω από τον φονικό ιό στη χώρα μας.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.410 νέα κρούσματα κοροναϊού, 21 θανάτους και 293 διασωληνωμένους.

Δείτε live την ενημέρωση: