Στην Σλοβενία για τον αυριανό αγώνα για το Nations League βρίσκεται η Εθνική Ομάδα.

Ο τεχνικός της γαλανόλευκης, Τζον Φαν’τ Σιπ, στη συνέντευξη Τύπου (3/9) τόνισε ότι είναι δύσκολο για τις εθνικές ομάδες, αφού υπήρχε διακοπή 10 μηνών, ωστόσο επισήμανε ότι περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στην Σλοβενία.

«Να δείξουμε ποσο δυνατοί είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην καλέσει στην Εθνική τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά. «Επιλέξαμε παίκτες που πιστεύουμε.

Υπάρχουν και νέοι παίκτες. Εάν έχεις την ελληνική υπηκοότητα και έχεις τις ικανότητες μπορείς να έχεις την ευκαιρία. Σε αυτήν την περίπτωση και σε αυτήν την φάση με αυτά τα κριτήρια πήραμε αυτές τις αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Για την κατάσταση με τις Εθνικές ομάδες, τη Σλοβενία και τον Ίλισιτς: «Είναι μία δύσκολη περίοδος για τις Εθνικές με διακοπή δέκα μηνών. Τώρα πρέπει να βάλουμε ξανά μπροστά τον κινητήρα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να ετοιμαστούμε.

Να δείξουμε ποσο δυνατοί είμαστε. Κοιτάμε και τα ματς που είχαμε πίσω γιατί ήταν πολύ καλή η απόδοση της ομάδας. Φυσικά η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως είπε ο Βασίλης δεν υπάρχουν φαβορί και εύκολα ματς.

Εμείς θέλουμε με πειθαρχία και προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Ίλισιτς είναι ένας παίκτης που απολαμβάνεις να βλέπεις. Με πολύ καλή σεζόν με γκολ και πολύ καλό αριστερό. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να επιστρέψει».

Για το πως είδε τους παίκτες: «Ήθελα να δω την ενέργεια της ομάδας. Τα παιδιά ήρθαν με καλή ενέργεια και διάθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είδα πολύ θετικό κλίμα. Θέλω τα καλά σημάδια να τα μετουσιώσουμε σε καλά αποτελέσματα.

Θέλουμε να παίζουμε ματς, καλά ματς και να αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο οι παίκτες μας. Θέλουμε να ανέβουμε στη β’ κατηγορία αλλά θέλουμε εξέλιξη και στους παίκτες και στην ομάδα».