Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές της Κικής Δημουλά την ερχόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 16:00.
Έπειτα από ανακοίνωση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμου, Λίνας Μενδώνη, η κηδεία της ποιήτριας θα διεξαχθεί δημοσία δαπάνη.
Η απόφαση ελήφθη ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ποιήτρια που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ενώ παράλληλα η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμηθεί η μνήμη της και το έργο της.
Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν:
Στέγη Γερόντων, Άγιος Νεκτάριος, Αγία Παρασκευή
Εθνική Τράπεζα: GR 6801 10 18 000000 180 5580 2856
ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός
- Τσουκαλάς – ΠΑΣΟΚ: Οι δύο Ελλάδες του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Των λίγων που καλοπερνούν και των πολλών που αγκομαχούν»
- Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στην τηλεόραση – Αυτή τη φορά από την Ιταλία


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




