«17 χρόνια έλεγα τις ειδήσεις και έπαιζα και στο θέατρο παράλληλα»

«17 χρόνια έλεγα τις ειδήσεις και έπαιζα και στο θέατρο παράλληλα. Όπως δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις σίριαλ και θέατρο, έτσι ήταν δύσκολο να συνδυάσεις δελτίο και θέατρο και σίριαλ», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Ευτυχώς με απέλυσαν. Σε κάποιον διευθυντή δεν άρεσα και γλίτωσα. Αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν. Είχα πρόταση από τον Μίνωα Κυριακού να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων.

Δεν ήταν στόχος της ζωής μου να λέω ειδήσεις, εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν με έδιωξαν από την ΕΡΤ, ήταν σαν να με έδιωξαν από το σπίτι μου. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θέλω να ξαναπατήσω ποτέ εκεί

 

View this post on Instagram

 

Ποιος δεν ανυπομονεί να τους απολαύσει μαζί επί σκηνής; Μιμή Ντενίση & Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… Μας δίνουν ραντεβού στις 24 Οκτώβρη!!! ? «Θέατρον» – «Ελληνικός Κόσμος» #mimidenissi #kiaposmirnisaloniki #kiaposmyrnisaloniki #alexandrosantonopoulos #theatre #play #theatricalplay #sequel #theatricalsequel #greece #thessaloniki #saloniki #smirni #smyrni #smyrna #refugees #history #smirnimouagapimeni #hellenicworld #mimidenisi #denissi #denisi #μιμήντενίση #κιαπόσμύρνησαλονίκη #σμύρνημουαγαπημένη #ελληνικόσκόσμος

A post shared by Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη (@kiaposmirnisaloniki_fans) on

«Ήταν κάπως περίεργο να λέω το δελτίο στις 21:00 και στις 22:00 να παίζω σε σίριαλ», σημείωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από