Για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντζογλου, η οποία είχε μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για τον επώδυνο χωρισμό, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως βίωσε τον απόλυτο έρωτα, αλλά και την απόλυτη θλίψη.

«Ήταν ένας άντρας που τον ερωτεύτηκα με ερωτεύτηκε και κάναμε μία σχέση. Νιώθω πολύ τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Κάναμε μαζί ένα υπέροχο παιδί, τον Βασίλη και αυτό σβήνει τα πάντα. Και τη λύπη τη νιώθω στον απόλυτο βαθμό και μου αρέσει να τη βιώνω μέχρι τέλους» είπε για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

 

View this post on Instagram

 

I know you’re waiting for it… Coming… #new#secret#my#mine#moment#queens#queen👑 hair&makeup by @dimitris__stamatiou ♥️

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Αναφορικά με τον χωρισμό τους είπε πως «όταν κάποιος χωρίζει νιώθει εγκατάλειψη και πως κατέρρευσε το όμορφο πράγμα που είχε φτιάξει. Ήθελα πολύ να χαρίσω στον γιο μου έναν πατέρα. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένειά μας αλλά δε τα κατάφερα», ενώ δήλωσε στενοχωρημένη που απογοήτευσε τον μεγάλο της γιο, Μπάμπη ο οποίος έβλεπε στο πρόσωπο του Σάββα τον πατέρα που είχε χάσει.

«Ένιωθα πως απογοήτευσα τον μεγάλο μου γιο, τον Μπάμπη και ο Σάββας ήταν το πρότυπό του. Ασχολείται και ο γιος μου με το ποδόσφαιρο και εκείνος τον ενθάρρυνε».

 

View this post on Instagram

 

Notes of love 🎶🎶🎶 @babishair #music#musicoflife#mymusic#iliadi#aggelikiiliadi

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Η τραγουδίστρια δήλωσε επίσης πως έχει και εκείνη μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό τους.

«Χωρίσαμε λόγω της απόστασης και της δουλειάς. Με ενοχλούσε η απόσταση. Τον χρειαζόμουν δίπλα μου και δεν ήταν επειδή ήταν μακριά λόγω της φύσης της δουλειάς του. H έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό του συντρόφου της» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

 

View this post on Instagram

 

What a wonderful night ♥️ #love#loveyourself#lover#loveyou#mylife#my happiness#mywayoflife#aggelikiiliadi#iliadi

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on