Δύσκολες ώρες βιώνει από χθες ο Παύλος Σταματόπουλος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας, εντελώς ξαφνικά, όπως μάς ενημέρωσε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα συγκινητικά λόγια της Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια του πατέρα του Παύλου Σταματόπουλου

«Σήμερα είναι μια δύσκολη εκπομπή για εμάς, είναι μια δύσκολη εκπομπή για το «Χαμογέλα και πάλι», γιατί χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του Παύλου. Για μένα ο Παύλος είναι αδερφός, αλλά δεν αφορά μόνο τον Παύλο αυτό, αφορά όλη την οικογένεια εδώ της εκπομπής μας, γιατί είμαστε οικογένεια πια. Έχει την αγάπη, τα συλλυπητήρια από όλους. Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ δύσκολες.

To ξαφνικό γεγονός

Χθες έγινε ξαφνικά αυτό, δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, οπότε οφείλουμε αυτήν την ειλικρίνεια σε εσάς, για να εξηγήσουμε και την απουσία του. Θα πάρει φυσικά το χρόνο του, είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές για να τις διαχειριστεί κάποιος, όχι τηλεοπτικά, αλλά γενικότερα στην προσωπική μας ζωή. Του στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, ένα μεγάλο φιλί», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.