Στους Διδύμους εισέρχεται σήμερα Πέμπτη η Σελήνη γεμίζοντάς μας ενέργεια και εντείνοντας την ανάγκη μας για επικοινωνία και έντονη κοινωνική ζωή.

Θέλουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συναναστραφούμε με πολλούς ανθρώπους, να συλλέξουμε πληροφορίες και να δραστηριοποιηθούμε κατάλληλα για να επιτύχουμε ο καθένας μας τους προσωπικούς του στόχους.

Η ημέρα ευνοεί κι επαφές και συμφωνίες, που σχετίζονται με το εμπόριο, τα μέσα, το Διαδίκτυο και γενικότερα τις δημόσιες σχέσεις.

Παράλληλα θα έχουμε διάθεση να βγούμε, να βρεθούμε με κοντινά μας πρόσωπα, να περάσουμε  χρόνο με καλούς φίλους, να διασκεδάσουμε αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα θέματα που μας καίνε.

Αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον Άρη στο Ζυγό μας προσθέτει ενέργεια και αυξάνει τη διάθεση μας για φλερτ καθώς και το πάθος μας.

Αν είμαστε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, διαχυτικοί κι εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, όποια κι αν είναι, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό κι αποφεύγοντας παρορμητικές και αψυχολόγητες ενέργειες, θα καταφέρουμε πολλά!

Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι και Ζυγοί, οι οποίοι έχετε πάρει φόρα κι εκφράζετε ό,τι νιώθετε και αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να λειτουργήσει υπέρ σας αρκεί να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ελέγξτε τον παρορμητισμό σας, επειδή μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή τη δουλειά.

Υδροχόοι και Λέοντες, κυκλοφορείστε έξω από τα στενά σας πλαίσια και δεν θα χάσετε.

Ταύροι και Σκορπιοί πολλά θέλετε να κάνετε αλλά λίγα μπορείτε. Υπομονή!