Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Κίρα Νάιτλι, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της καθώς πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Τζέιμς Ράιτον.

Το ζευγάρι κράτησε μυστική τη γέννηση του μωρού όλο αυτό το διάστημα, άλλα πρόσφατα η 37χρονη Κίρα Νάιτλι εθεάθη στο Λονδίνο να κάνει βόλτα μαζί με τον σύζυγό της και το δεύτερό τους παιδί.

Το φύλο του μωρού τους παραμένει ακόμη άγνωστο καθώς κανένας από τους δυο τους δεν επιθυμεί να το αποκαλύψει.

Δείτε ακόμη – Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου – Οι ευχές στο Facebook

Η Κίρα Νάιτλι και ο σύζυγός της Τζέιμς Ράιτον, παντρεύτηκε στη Γαλλία τον Μάιο του 2013, και έχουν ήδη μια κόρη, την μόλις τριών ετών Έντι.

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, την είχε κάνει τον περασμένο Μάιο, όταν είχε δώσει το παρών στην επίδειξη μόδας της Chanel στο Παρίσι, όπου είχε εμφανιστεί με φουσκωμένη κοιλιά μαζί με τον σύζυγό της.

Οι τελευταίες φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη της Κίρα Νάιτλι, είδαν το φως της δημοσιότητας στα μέσα Αυγούστου.

«Η γέννα είναι ένα πεδίο μάχης, ένας αγώνας επιβίωσης. Ο δικός σου αγώνας. Και αποκαλείτε εμάς το αδύναμο φύλο» είχε δηλώσει η Κίρα Νάιτλι σε συνέντευξή της για την μητρότητα, ενώ σε άλλη στο περιοδικό Balance, η Κίρα Νάιτλι έχει δηλώσει:

«Μιλάω από προνομιακή θέση. Έχω ένα απίστευτα υποστηρικτικό περιβάλλον, έχω υπάρξει φοβερά τυχερή στην καριέρα μου, μπορώ να πληρώνω για την φροντίδα των παιδιών μου, αλλά παρ’ όλα αυτά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο».