«Η παγκόσμια σούπερ σταρ Madonna θα παρουσιάσει το νέο της single «Future», με τον Quavo, στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision», ήταν το πρώτο μήνυμα, μέσα από το Instagram account της Eurovision.

Η Madonna βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ, κάνοντας όλες τις προετοιμασίες για την εμφάνισή της στη Eurovision 2019.

Εδώ και μήνες εξάλλου τα δημοσιεύματα και οι φήμες για την παρουσία της pop star στον μουσικό διαγωνισμό, είχαν πάρει «φωτιά».

Μέσα από τα social media της Eurovision, ανακοινώθηκε και επισήμως η παρουσία της Madonna στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

«Η διεθνής σούπερ σταρ θα ερμηνεύει το ολοκαίνουριο τραγούδι της Future στον τελικό της Eurovision» γράφει η ανάρτηση.

Η Μαντόνα έφτασε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, καθώς το Σάββατο 18 Μαΐου αναμένεται να κάνει την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο διάλειμμα του Μεγάλου Τελικού της Eurovision.

H «βασίλισσα της ποπ» έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ με το ιδιωτικό τζετ του δισεκατομμυριούχου Sylvan Adams, που ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος την έφερε στο Ισραήλ, συνοδευόμενη από ένα μεγάλο επιτελείο.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το tlife δείχνουν την τραγουδίστρια να κατεβαίνει από το αεροσκάφος, ενώ ένα τεράστιο κομβόι οχημάτων συνόδευσε στη συνέχεια την τραγουδίστρια στο ξενοδοχείο Dan. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, αλλά οι παπαράτσι κατάφεραν να την απαθανατίσουν μέσα στο όχημα.

Στη σκηνή του Expo Tel Aviv, αναμένεται να ερμηνεύσει τη διαχρονική της επιτυχία «Like a Prayer» και ακόμα ένα ή δύο νέα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο «MADAME X», που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει το tlife πώς έφερε τον δικό της σκηνοθέτη και φωτισμό προκειμένου να γίνουν όλα σύμφωνα με τα δικά της υψηλά στάνταρ.