«Εγώ δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο. Επειδή υπάρχει μια κατάρα στα ζευγάρια που κάνουν μαζί τηλεόραση», δήλωνε τον Φεβρουάριο του 2018 ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Νίκο Κοκλώνη και στην εκπομπή «Celebrity Travel».

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι είχε ταξιδέψει μέχρι το Νεπάλ για να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή. Τότε τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του γάμου τους, μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής…

Μάλιστα ο παρουσιαστής τότε τους είχε ρωτήσει τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να κλονίσει τη σχέση τους.

Κι εκείνοι απάντησαν… «Η σχέση μας είναι πολύ ιδιαίτερη, δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει συμβατική. Έχει πολλή ένταση και όταν είναι στα καλά της και όταν είναι στα κακά της… πέφτει πολύ μπινελίκι. Δύσκολα θα υπήρχε αυτό το μέσο στάδιο», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης, με την Σίσσυ Χρηστίδου να προσθέτει: «Δεν έχω βαρεθεί μαζί του ούτε μια μέρα, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατά τη ζωή μας έντονη.

Υπάρχουν όμως στιγμές που θέλεις να ηρεμήσεις αλλά αυτό δεν γίνεται… η αλήθεια είναι αυτό που είπε. Είναι πολύ έντονη από όλες τις πλευρές, είναι μια πάρα πολύ παθιασμένη σχέση, θεωρώ καρμική, και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Οπότε μαζί θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε τώρα ή δεν θα είμαστε καθόλου. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί συμβατικά».

Ακόμα, ο Θοδωρής τότε είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία στα stories του στο Instagram, γράφοντας: «Μέχρι το τέλος του κόσμου»