Καθώς τα εισιτήρια για τις εννέα παραστάσεις της «Λίμνης των κύκνων» έχουν εξαντληθεί, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει την προσθήκη μίας επιπλέον παράστασης, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η «Λίμνη των κύκνων» του Π. Ί. Τσαϊκόφσκι, παρουσιάζεται από το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε χορογραφία του διευθυντή Μπαλέτου, Κωνσταντίνου Ρήγου. Την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διευθύνει ο Ηλίας Βουδούρης.‬

Στην παράσταση της 27ης Δεκεμβρίου, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Ευρυδίκη Ίσαακίδου (Οντέτ), Ντανίλο Ζέκα (Ζήγκφρηντ), Μαρία Κουσουνή‭ Οντίλ), Αλίνα Στεργιανού(βασίλισσα), Γιώργο Βαρβαριώτη (δάσκαλο, Στράτο Παπανούση Ρόθμπαρτ. Μαζί τους, οι α’ χορευτές, οι σολίστ, κορυφαίοι και το Corps de Ballet της‬ Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η προπώληση για την επιπλέον παράσταση θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις ‬09.00, στα ταμεία της Εθνικής‭ Λυρικής‭ Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 09.00-21.00 &‭ www.nationalopera.gr, στα καταστήματα Public, στο http:// tickets.public.gr, στη www.ticketservices.gr και στα εκδοτήρια της TicketServices Πανεπιστημίου 39, εντ‬ός Στοάς Πεσμαζόγλου).