Η μεταγραφική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, αλλά οι πόρτες που χτύπησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια να αποκτήσει αμυντικό, ήταν κλειστές.

Ο Ζοζέ ΜΟυρίνιο, γκρίνιαζε από την προετοιμασία στις Ηνωμένες Πολιτείες και προειδοποίησε πως αν δεν ενισχυθεί η ομάδα, η σεζόν θα είναι δύσκολη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν σταμάτησε να μετράει αρνητικές απαντήσεις τις τελευταίες ημέρες: Τζερόμ Μπόατενγκ,Χάρι Μαγκουάιρ, Ντιέγκο Γοδίν. Η Μπάγερν ζητούσε 50 εκατ ευρω για τον Μπόατενγκ, η Γιουνάιτεντ τον ζήτησε δανεικό για ένα χρόνο., ο Γερμανός αμυντικός έχει όμως κι άλλη επιλογή. Την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία συζητά με την ομάδα της Βαυαρίας.

Η Λέστερ ξεκαθάρισε ότι δεν παραχωρεί τον Μαγκουάιρ, ενώ και η πρόταση προς τον Γοδίν δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός θεωρείται πολύτιμος για την Ατλέτικο Μαδρίτης και η πρόταση δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το BBC, ένας από τους παίκτες που ήθελε ο Special One ήταν ο Γάλλος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν. Ομως, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντγουορκ αρνήθηκε να πληρώσει τα 110 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα έκανε το Γάλλο διεθνή, τον πιο ακριβό αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Γιέρι Μίνα, ήταν επίσης στη λίστα του Κουρίνιο, αλλά τελικά υπέγραψε στην Εβερτον του Μάρκο Σίλβα. Ο Κολομβιανός αμυντικός ήταν στα ανταλλάγματα που πρόσφερε η Μπαρτσελόνα στη Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά.Ο αγγλικός σύλλογος αρνήθηκε να συζητήσει για ενδεχόμενη παραχώρηση του Γάλλου μέσου.

Οσο για τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ, τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο ΜΟυρίνιο τον ήθελε, όμως, ο Γούντγουορκ δεν έκανε ποτέ προσφορά στην Τότεναμ.