Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης συγχάρηκε την Ελένη Φουρέϊρα, η οποία με το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου πήρε τη 2η θέση, την καλύτερη θέση στην ιστορία της παρουσίας της Κύπρου, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και τον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη, ο οποίος κέρδισε για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
«Συγχαρητήρια και στους δύο, όπως και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Σας ευχαριστούμε. Μας κάνατε περήφανους!», έγραψε ο Κύπριος Πρόεδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
- Ένας χρόνος από την νεκρανάσταση του ανταρόλυκου Ρωμύλου που είχε εξαφανιστεί για πάνω από 10.000 χρόνια – Τι έχει αλλάξει
- Σωτήρης Τζεβελέκος: Όταν είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου δεν σε νοιάζει τίποτα – Ήμουν πάντα στον στίβο της ζωής
- Εγκρίθηκαν οι ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες των Εθνικών Θαλάσσιων Πάρκων Ιονίου και Νοτίου Αιγαίου 1







