Η χαρά να κυβερνάς με ακροδεξιούς: καμιά φορά δεν μπορείς να συμφωνήσεις ούτε για τα βασικά –ειδικά σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εκεί λοιπόν που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να φέρει στη Βουλή διάταξη για την ίδρυση Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών, οι ΑΝΕΛ, όπως μας ενημέρωσε ο Κώστας Κατσίκης, θα ψηφίσουν «κατά συνείδηση» αν γίνει ονομαστική ψηφοφορία. Ο φίλτατος, δε, θεωρεί την αποτέφρωση «βίαιη πράξη». Τα λέει καλά ένας φίλος μου –την πραγματική γνώμη των συριζαίων για τους ΑΝΕΛ θα τη μάθουμε μόνο όταν αυτή η κυβέρνηση καταρρεύσει. Ώς τότε μπορούμε απλά να απολαύσουμε τα αποτελέσματα της συνύπαρξής τους, η οποία θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν καταστροφική.
Τραγέλαφος
Τελευταία Νέα
- Βουλγαρία – ΒΤΑ: Το ευρώ δεν είναι απλά ένα νόμισμα ή μια οικονομική λύση, είναι ένα σημάδι ένταξης (διοικητής της κεντρικής τράπεζας BNB)
- To πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Νιάρχος – Δείτε Live
- Αμερικανός τουρίστας σκοτώθηκε κάνοντας σκι στις Άλπεις – Συνελήφθη ο εκπαιδευτής του αφού βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικές ουσίες