Ο Βασίλης Σπανούλης είναι... έγκυος!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2015 19:14 |
Μια αστεία αλλά και συγκινητική φωτογράφιση έκαναν τα αστέρια της Ευρωλίγκα, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού: Ποζάρισαν φορώντας τις αθλητικές εμφανίσεις τους αλλά ως... έγκυοι με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας που εφέτος εορτάστηκε την Κυριακή 10 Μαΐου.

«Η Ευρωλίγκα και όλοι οι παίκτες ευχόμαστε ευτχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις αγαπημένες και στοργικές μαμάδες. Ειλικρινά εκτιμούμε τόσο όλες τις θυσίες που κάνατε για να μας μεγαλώσετε» ήταν το μήνυμα των παικτών και της διοργανώτριας αρχής, η οποία σε λίγες ημέρες διοργανώνει το Φάιναλ Φορ στη Μαδρίτη. Και τέτοιες καμπάνιες βελτιώνουν πάντα την εικόνα.
tt
31/05/2016 19:23
Η μεγαλιτεροι αλητεία αθλητές ομοσπονδίες. Τραγουδιστές ηθοποιοί επονημοι έχει και άλλους ,που μαζεύουν το χρήμα του κοσμάκη και τον χλευάζουν ότι δήθεν των συμπονούν αλά το ρευστώ το έχουν σε τράπεζες του Εξωτερικού και δεν έχουν καμία διάθεση να βοηθήσουν με τον τρόπο τους υπάρχουν πολλοί τρόποι εάν αυτοί οι επώνυμοι ποδοσφαιριστές τραγουδιστές ηθοποιοί και λοιπά Θέλω να βοηθήσουν μπορούν αλλά ειρωνεία τους ξεπερνάει κάθε όριο άντε χαζή αγόρασε τους δίσκους τους και τρέξτε στα γήπεδα για να τους χρηματοδοτήσετε η κοιτάτε Τα θέατρα τους
Aristophanes
19/02/2017 23:39
...επιστροφή στην Α΄Δημοτικού και μετά ξαναγράφεις...
Κάντε με Πρωθυπουργό
01/07/2015 16:26
Το παίρνει το εκατομμύριο...

όλες οι τελευταίες ειδήσεις