Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι οι Στεφανουά είδαν με καλό μάτι την περίπτωση του Πρίγιοβιτς. Προχώρησαν λοιπόν σε μια διερευνητική κρούση, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Η Σεντ Ετιέν ήθελε να πάρει δανεικό τον Σέρβο, αλλά συνάντησε την άρνηση του ΠΑΟΚ κι έτσι η γαλλική ομάδα στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της. Δεν είχαν καλή ενημέρωση οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου για τα δεδομένα στην υπόθεση Πρίγιοβιτς. Αν είχαν δεν θα ρωτούσαν φυσικά για δανεισμό.

Και η ΑΕΚ πάντως απέρριψε προ ημερών πρόταση από ομάδα της Ιταλίας για τον Μάρκο Λιβάγια, η οποία έφτανε σύμφωνα με πληροφορίες τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Στην Ενωση  είναι προετοιμασμένοι και για νέα κρούση για τον κροάτη φορ, πιθανότατα και από άλλο σύλλογο!

Ελληνες στα γκολπόστ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τον ΠΑΟΚ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για τη Μπενφίκα θα προσπαθήσουν αύριο το βράδυ να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους. Οι δύο τερματοφύλακες που είναι πολύ καλοί φίλοι και πριν από λίγο καιρό περνούσαν μαζί τις διακοπές τους στη Μύκονο, πλέον για 90 λεπτά θα είναι αντίπαλοι.

«Ολα τα λεφτά ο Λάζοβιτς»

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την «κατασκοπεία» στη Βίντι. Το Σάββατο μάλιστα, ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του είδαν την αναμέτρηση με τη Χόνβεντ.

Οπως μαθαίνω, ο παίκτης που ξεχώρισαν δεν είναι άλλος από τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Τον έμπειρο σέρβο εξτρέμ από τα πόδια του οποίου περνά όλο το παιχνίδι της ομάδας. Κάτι που σημείωσε στο μπλοκάκι του ο Ουζουνίδης, προκειμένου να αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του πώς θα μπορέσουν να περιορίσουν τη δράση του.

Η απορία για την υπέρβαση

Την υπέρβαση στη θέση του σέντερ φορ αναζητεί ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δήλωση του κόουτς Γιώργου Δώνη. Εχω όμως μερικές απορίες. Εγινε άρση μεταγραφικών περιορισμών για το Τριφύλλι και δεν το πήρα χαμπάρι; Αδειοδοτήθηκε ο Παναθηναϊκός όσο έκανα τις βουτιές μου; Γιατί εξ όσων γνωρίζω ο κανονισμός για τις ΠΑΕ που δεν εξασφάλισαν άδεια δεν θέτει μόνο ηλικιακούς περιορισμούς (μόνο μία προσθήκη άνω των 23 ετών), αλλά και οικονομικούς. Τα 100.000 ευρώ είναι το ταβάνι για τα νέα συμβόλαια που υπογράφει η ομάδα. Οπότε για τι υπέρβαση μιλάμε; Εκτός αν προκύψει μη ορατό δέλεαρ για να πειστεί ο μεταγραφικός στόχος…

Η αγωνία του Στόγιαν

Τώρα στα… γεράματα ο Στόικο Βράνκοβιτς (πρόεδρος πλέον της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κροατίας) και ο Ντίνο Ράντζα (τεχνικός σύμβουλος) αγχώνονται ακόμα περισσότερο στα γήπεδα. Η αγωνία τους ήταν έκδηλη πίσω από το καλάθι όπου στα τελευταία λεπτά έκανε επίθεση η Ισπανία. Ολα αυτά στον τελικό του Ευρωμπάσκετ παίδων στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, ο οποίος κρίθηκε υπέρ της πατρίδας τους της Κροατίας στο φινάλε, με καλάθι του Ρόκο Πρκάτσιν, γιου του πρώην άσου του Παναθηναϊκού Νίκολα Πρκάτσιν.

Με τη λήξη του τελικού ο Ράτζα πήδηξε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες και μπήκε μέσα να πανηγυρίσει την ώρα που ο Βράνκοβιτς πανηγύριζε ακόμα τη μεγάλη νίκη των πιτσιρικάδων.

Οι… social κόντρες του Κουτρουμπή

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Κουτρουμπής εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις στα social media. Το τραβάει ο οργανισμός του. Αυτή τη φορά ξένισε το ειρωνικό του σχόλιο κάτω από ενωτικό ποστάρισμα ενός άλλοτε συμπαίκτη του. «Καλή χρονιά να έχουμε. Ολοι μαζί μάγκες!» έγραψε στο Instagram ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού Χρήστος Δώνης μετά τη φιλική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό. «Ηρεμα. Θα κλάψω Χρηστάκη μου» ανέφερε στην παρέμβασή του ο Κουτρουμπής και εγένετο χαμός. Τα επικριτικά σχόλια για τον ειρωνικό τόνο του έπεσαν βροχή από φίλους του Παναθηναϊκού. Παρεμπιπτόντως, ο 27χρονος στόπερ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον περασμένο Ιανουάριο μεταπήδησε από το Τριφύλλι στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του. Κι ας στέφθηκε (ως βασικός) κυπελλούχος Βελγίου.