«Βόμβες», στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς αποκλείστηκαν με ήττες μάλιστα στην έδρα τους, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ!

Η Τσέλσι μάλιστα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», προηγήθηκε 2-0 της Μπράντφορντ η οποία αγωνίζεται στη Λιγκ 1 (Γ΄κατηγορία). Οι φιλοξενούμενοι όμως, κατάφεραν να αντιδράσουν και να αντεπιτεθούν στο β’ μέρος, παίρνοντας τη νίκη με 4-2!

Σοκ και για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ηττήθηκε στο «Ετιχαντ» από τη Μίντλεσμπρο (2-0), η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ (Β΄κατηγορία). Στην έδρα της αποκλείστηκε και η Τότεναμ. Ηττήθηκε 2-1 από την ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ, Λέστερ.

Ούτε η Λίβερπουλ κατάφερε να προκριθεί καθώς έφερε 0-0 στο «Ανφιλντ» με την Μπόλτον. Ετσι, θα διεκδικήσει την πρόκριση στο δεύτερο ματς, στην έδρα της Μπόλτον.

Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Κέμπριτζ και τώρα θα προσπαθήσει να προκριθεί στο δεύτερο ματς, στο «Ολντ Τράφορντ».

Αλλα αποτελέσματα στον 4ο γύρο του αγγλικού κυπέλλου.

Μπλάκμπερν-Σουόνσι 3-1,Μπέρμιγχαμ-Γουέστ Μπρομ 1-2,Κάρντιφ-Ρέντινγκ 1-2,Ντέρμπι-Τσέστερφιλντ 2-0,Πρέστον-Σέφιλντ Γιουν. 1-1,Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 2-3,Σάντερλαντ-Φούλαμ 0-0.