Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα μπορείς να τα περιμένεις. Ειδικά στις λεγόμενες «μικρές κατηγορίες», εκεί όπου τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν αμυδρά και οι ιστορίες μπορεί να προκαλέσουν σοκ.

Χθες, βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση του διαζυγίου του Σκούφαλη με τη Νίκη Βόλου. Για την ακρίβεια, μέσω του Α. Κούγια, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδωσε στη δημοσιότητα το εξώδικο που είχε αποστείλει προς τη διοίκηση της Νίκης και προκύπτουν λεπτομέρειες εντυπωσιακές.

Τι λέει, λοιπόν, στην καταγγελία του ο Σκούφαλης; Το ρεζουμέ: υποστηρίζει ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε μεταβεί στο γραφείο του προέδρου για να συζητήσει την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του με τη Νίκη. Στην αρχή, ανακοινώθηκε στον παίκτη ότι η συνεργασία θα διακοπεί και του προτάθηκε συναλλαγματική ύψους 5.000 ευρώ. Ο παίκτης υποστήριξε ότι του οφείλονται 25 χιλιάρικα και δεν δέχθηκε. Τότε, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σκούφαλη, εκτοξεύτηκε η απειλή «αν δεν λύσεις συναινετικά το συμβόλαιο δεν φεύγεις ζωντανός από εδώ» και πρόσθεσε ότι στην αίθουσα μπήκαν δύο μπράβοι που απείλησαν και έκλεισαν με τα σώματά τους την πόρτα. Στη συνέχεια, ο Σκούφαλης υποστήριξε ότι του δόθηκαν δύο συναλλαγματικές συνολικού ύψους 10.000 ευρώ για να υπογράψει, αλλά δεν ήταν έγκυρες. «Υπέγραψα και μου προκλήθηκε τρόμος και ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη εξαιτίας του εκβιασμού», λέει ο παίκτης.

Ο Ανδέας Πάτσης, μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, απάντησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης: «Ο Σκούφαλης στις 3 Ιουλίου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του χωρίς να αξιώσει τίποτα. Τώρα, πέντε μήνες μετά, όταν θα κληθεί να αποδείξει τα όσα κατήγγειλε για το πρόσωπό του, θα δούμε πώς θα το κάνει. Εχω το ντοκουμέντο της λύσης του συμβολαίου του και πως δεν του χρωστά τίποτα η ΠΑΕ. Με τα λόγια μπορεί κάποιος να λέει ό,τι θέλει».

Μήνες μετά, καταγγέλλονται απίστευτα γεγονότα. Ορισμένοι μπορεί να πέσουν από τα σύννεφα. Αλλοι, ενδέχεται να έχουν ακούσει ανάλογες ιστορίες. Το ζήτημα αφορά στο αν είναι αληθινά όσα καταγγέλλει ο Σκούφαλης. Γιατί τα περί μπράβων και απειλών κατά της ζωής του παραείναι σοβαρά για να τα προσπεράσουν ορισμένοι. Απαιτείται ξεκαθάρισμα της όλης κατάστασης.