Εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση για την ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, στην 3η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς από τη Σερβία, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στη Σερβία στις 26 Οκτωβρίου και τον δεύτερο στις 9 Νοεμβρίου στη Βουλιαγμένη. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτή τη φάση μετέχουν δώδεκα ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της 3ης προκριματικής φάσης είναι: Οραντέα (Ρουμανία)-Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), Ζόλνοκ (Ουγγαρία)-Πριμόρε Ριέκα (Κροατία), Προ Ρέκο (Ιταλία)-Ερυθρός Αστέρας(Σερβία).

Παράλληλα, αρχίζει να ξεκαθαρίζει η σύνθεση των δύο ομίλων στη φάση των 12, στην οποία μετέχει και ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι είναι ήδη στον 1ο όμιλο στον οποίο μετέχουν επίσης η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, η ισπανική Μπαρτσελονέτα, και η ουγγρική Εγκερ. Τώρα, ο όμιλος θα συμπληρωθεί με τις νικήτριες των αγώνων Προ Ρέκο-Ερυθρού Αστέρα και Ζόλνοκ-Πριμόριε Ριέκα. Ετσι, το έργο της ελληνικής ομάδας γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Στον άλλο όμιλο της φάσης των 12, είναι Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Σπαντάου (Γερμανία), Μπρέσια (Ιταλία), Παρτίζαν (Σερβία). Η φάση των 12 αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 3 Μαίου. Στο φάιναλ-6 της διοργάνωσης θα προκριθούν οι τρεις πρώτες ομάδες. Η Μπαρτσελονέτα είναι διοργανώτρια του φάιναλ-6 και για να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός τη συμμετοχή του θα πρέπει να είναι μέσα στις δύο πρώτες ομάδες.