Διαβάστε αύριο

Τι δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο Μακρόν ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2017 19:28 |
Τι δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο Μακρόν ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στέλνει μήνυμα, μέσα από «ΤΑ ΝΕΑ», στους Ελληνες, ενόψει της επίσκεψης του. Επίσης μιλούν και γράφουν την Πέμπτη στα «ΝΕΑ» τέσσερις κορυφαίοι γάλλοι επιχειρηματίες που τον συνοδεύουν:

  • Patrick Pouyanne, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της TOTAL
  • Jean-Louis Chaussade, διευθύνων σύμβουλος της SUEZ
  • Nicolas Dufourq, γενικός διευθυντής της BPIFRANCE
  • Nicolas Notebaert- Γενικός διευθυντής της VINCI

1
Helene
07/09/2017 00:22
Αγαπητοι μου , οι …Εξυπνοι Γαλλοι Επενδυτες , για αυτο το οποιο ονομαζεται …<< Δημιουργικη Καταστροφη >> , δηλαδη την ταση της Οικονομιας και της Αγορας να …εξαλείφουν ό , τ ι ειναι … π α ρ ω χ η μ ε ν ο! , …ξ ε π ε ρ α σ μ ε ν ο! και να το …α ν τ ι κ α θ ι σ τ ο υ ν  με κατι ν έ ο … !!!

Με άλλα λογια οι …Δριμεις Γαλλοι Επενδυτες , που θελουν να …εισβαλλουν για να μας … << κ α τ α β ρ ο χ θ ι σ ο υ ν >>  , μεσα σε ενα …ευκαιριακο παιχνιδι , άμεσου … πειραματισμου και … αντικαταστασης των …αγχωμενων , …καθημαγμενων , …κατεστραμμενων ΕΛΛΗΝΩΝ , σε μια …ραγδαια μεταβαλλομενη Ελληνικη Οικονομια !!!

ΝΑ που οδηγουν , τα … ΛΑΘΗ του ΤΣΙΠΡΑ :
στους …Εξυπνους Γαλλους Επενδυτες που θα εκμεταλλευτουν τις …ευκαιρίες , αγοραζοντας τις Κ α λ έ ς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Εταιρείες , με ελκυστικες αποτιμησεις !!!

Ετσι , οι εκμεταλλευτές Γαλλοι γινονται …οι Θριαμβευτές καινοτομοι , που κατακτουν την ηγετικη θεση στην Αγορα μας και οι απελπισμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ , οι …συντριμμενοι που καταπνίγονται , οι …τσακισμενοι , οι … ΧΑΜΕΝΟΙ !!!

ΝΑ που ΟΔΗΓΕΙ ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ο μαιτρ του ψεύδους , της δολοπλοκίας και της πολιτικης αναξιοπρεπειας , τους ΕΛΛΗΝΕΣ : να πληρωνουν την εγκληματικη πολιτικη αυτου του …<< αριστερου >> πολιτικου Ε γ κ λ η μ α τ ί α  !!!!!!!

AΙΣΧΟΣ !!!!!!!