Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Νταβρής μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος ξεκαθαρίζονταςότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ όσο παραμένει αρχηγός ο Πάνος Καμμένος. Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του αργότερα, στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, έθεσε ζήτημα για τα οικονομικά του κόμματος και μίλησε και πάλι για το επίμαχο χριστουγεννιάτικο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στην Ελβετία.

«Το πρόβλημα είναι ο Πάνος Καμμένος ο οποίος νομίζει ότι είναι ένα κόμμα το οποίο του ανήκει», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα «κατάσταση νεοαρχηγικού κόμματος και όχι δημοκρατικού». Για τον Πάνο Καμμένο είπε πως «και δεν ακούει και έχει συμπεριφορές οι οποίες απάγουν από αυτά που λέγονται».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Νταβρή, οι Ανεξαρτητοι Ελληνες πρέπει να πάνε «άμεσα σε έκτακτο συνέδριο αφού ο κ. Καμμένος παραιτηθεί από τη θέση του».

Σε άλλες δηλώσεις του αργότεραστο Mega, εξήγησε ότι εδώ και καιρό αντιτίθεται στην ένταξη στους ΑΝ.ΕΛ. «τραβεστί μνημονιακών».

Έκανε ακόμη λόγο για «κατάσταση νεοαρχηγικού κόμματος και όχι δημοκρατικού» στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ερωτηθείς σχετικά με το πολιτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, σημείωσε ότι δεν αισθάνεται πουθενά συγγενής πολιτικά.

«Αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες. Οι αλήθειες απ΄ ό,τι φαίνεται πειράζουν. Θα δυσκολευτώ πάρα πολύ», είπε.

Μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος τη Δευτέρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι κ. Νταβρής δεν προσήλθε και διεγράφη από την ΚΟ, «μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του».

Ωστόσο την Τρίτη, μετά και τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταβρή, διαγράφηκε και από το κόμμα των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Νταβρής αναφέρθηκε και πάλι στο επίμαχο χριστουγεννιάτικο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στην Ελβετία, το οποίο ο αρχηγός των ΑΝΕΛ είχε δικαιολογήσει επικαλούμενος την ανάγκη παρουσίας του σε εκδήλωση του ΟΗΕ.

«Ελα εδώ, πρόεδρε. Πήγες αυτό το ταξίδι ή δεν πήγες;»

«Μέχρι στιγμής, ξέρω ότι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το υπηρεσιακό ταξίδι στον ΟΗΕ» είπε ο Γ. Νταβρής και συνέχισε: «Είπαν από την έδρα ότι μόνο τότε δικαιούσαι να ψηφίσεις. Άρα λοιπόν, κατά 99%, για να μην πω 101%, το ταξίδι έγινε. Θα έπρεπε ο ίδιος ο πρόεδρος να το απαιτήσει. Εχει αφήσει εκεί έναν Λύτρα, ο οποίος μας έχει ξεσκίσει ένα μήνα τώρα… Είναι ο επικοινωνιολόγος του Ζώη στη «Νέα Μέρα» και λέει: «τι έγινε, πρόεδρε; Πήγες στην Κουρσεβέλ ή δεν πήγες;». Κι επειδή δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα και είναι ύψιστης ηθικής αυτό το ζήτημα, ήταν ένα από τα θέματα που ήθελα να τα θέσω. Να του πω «έλα εδώ, πρόεδρε. Πήγες αυτό το ταξίδι ή δεν πήγες;», για να πάρω απαντήσεις».

Ακολούθως, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΒΗΜΑ FM 99,5, o Γιώργος Νταβρής μίλησε και για το θέμα με τα οικονομικά των ΑΝΕΛ.

«Δεν αφήνω υπαινιγμούς για τα οικονομικά του κόμματος ούτε ότι είναι μπλεγμένος ο κ. Καμμένος. Στην προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα, είπε «φωνάξτε τον Χαραλαμπόπουλο να έλθει να μας τα πει». Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Είναι ο ταμίας αυτός και είπαμε όλοι ότι θα το βάλουμε ως θέμα. Δεν έκανα ποτέ καμία υπόνοια προς το πρόσωπο του προέδρου, μην τον αδικούμε κιόλας. Μην πούμε ότι για το οτιδήποτε τώρα φταίει ο κ. Καμμένος. Από την άλλη, όμως, θέλαμε να πούμε για τα χρήματα και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα συναίνεσε ο ίδιος, πλην όμως είναι ένα από τα θέματα που δεν έχουν λυθεί. Θα πρέπει να μάθουμε πού πάει ακόμα και το τελευταίο ευρώ, πώς θα γίνει δηλαδή;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταβρής.