Μέχρι τις 6 Μαρτίου 2018

Η easyJet ακυρώνει όλες τις πτήσεις στο Μακεδονία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/12/2017 01:34 |
Η easyJet ακυρώνει όλες τις πτήσεις στο Μακεδονία
Οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν εκ νέου check in και να μεταβούν στην Καβάλα με δική τους επιβάρυνση, καθώς η easyJet δεν θα καλύπτει πλέον τα έξοδα μεταφοράς, θεωρώντας ότι πρόκειται για νέες πτήσεις.Πηγή: (RΕUΤΕRS)

Την ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018, αποφάσισε η βρετανική εταιρεία easyJet, επικαλούμενη τα έργα αναβάθμισης στον κεντρικό διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου.

«Ολες οι πτήσεις για τη Θεσσαλονίκη ακυρώνονται μέχρι τις 6 Μαρτίου 2018 και η easyJet θα εκτελεί νέα δρομολόγια από το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ και το Schoenefeld του Βερολίνου μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας», ανέφεραν πηγές της εταιρείας στο voria.gr.

Οσοι επιβάτες έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών (σσ: 22/12-06/03), θα πρέπει να κάνουν εκ νέου check in και να μεταβούν στην Καβάλα με δική τους επιβάρυνση, καθώς η easyJet δεν θα καλύπτει πλέον τα έξοδα μεταφοράς, θεωρώντας ότι πρόκειται για νέες πτήσεις.

Η εταιρεία είχε δώσει διορία μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα είχε εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα από το ελληνικό Δημόσιο.


1
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
14/12/2017 16:20
Είναι απαράδεκτο αυτό από την μεριά της easyjet.Εντάξει να μας πάει από Καβάλα αφού δεν γίνεται διαφορετικά.Θα υποστούμε αυτή την ταλαιπωρία όχι να επιβαρυνθούμε και τα έξοδα μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρεί τους επιβάτες για όλο αυτό και οι επιβάτες είμαστε οι μόνοι που δεν φταίμε.Προγραμματίσαμε αυτό το ταξίδι από αρχές Οκτωβρίου για τις 26 Ιανουαρίου 2018 και τα εισιτήριά μας γράφουν Θεσσαλονίκη - Λονδίνο, Λονδίνο - Θεσσαλονίκη και όχι Καβάλα.