Τα έδωσαν όλα στη Μονή

21 οικόπεδα που προορίζονταν για σχολεία, παιδικές χαρές και πλατείες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φωτεινή Στεφανοπούλου   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2008 07:00 |
 Τα έδωσαν όλα στη Μονή
Άδεια από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κεντρικής Μακεδονίας στις 18-9-2008, αλλά και η Διεύθυνση Πολεοδομίας του ΥΠΕΧΩΔΕ στις 3-11-2008 αποφαίνονται πως κακώς τα τρία οικόπεδα που πούλησε ο Εφραίμ στον Πάπιστα και προορίζονταν για πυροσβεστικό σταθμό, πήραν οικοδομική άδεια για ανέγερση κατοικιών από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Δημόσια περιουσία που είχε δεσμευθεί από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, για την ανέγερση σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικής χαράς και πλατειών- συνολικά 21 οικόπεδα- χαρίσθηκε και αυτή στον Εφραίμ.

Στο ιερό σκάνδαλο, που δεν φαίνεται να έχει τέλος, αντέδρασε ο Δήμος Ωραιοκάστρου και κατάφερε να ακυρώσει την παραχώρηση για 18 από τα 21 οικόπεδα. Τα υπόλοιπα τρία, όμως, η Μονή πρόλαβε και τα πούλησε στην εταιρεία Ανθεμιάς, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τα οικόπεδα της Νέας Ραιδεστού που τα διεκδικούσαν ακτήμονες.

Η εταιρεία του κ. Αθ. Πάπιστα, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι αγόρασε οικόπεδα που στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Ωραιοκάστρου ήταν χαρακτηρισμένα και δεσμευμένα για την ανέγερση πυροσβεστικού σταθμού, κατάφερε να εκδώσει οικοδομική

ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΔΕΙΑ
Τα 3 οικόπεδα που πούλησε η Μονή στον Πάπιστα ήταν δεσμευμένα για πυροσβεστικό σταθμό. Κι όμως έβγαλαν οικοδομική άδεια!
άδεια από την Πολεοδομία Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τώρα, ο Δήμος Ωραιοκάστρου ζητά την άμεση ανάκληση της οικοδομικής άδειας και μάλιστα στο αίτημα του δήμου συνηγορούν και οι υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, που με έγγραφά τους (το πιο πρόσφατο στις 3 Νοεμβρίου) έκριναν ότι δεν έπρεπε καν να εκδοθούν άδειες, δεδομένου ότι η έκταση είχε χαρακτηρισθεί για την ανέγερση κτιρίων για τις «κεντρικές λειτουργίες» του δήμου και ειδικότερα για πυροσβεστικό σταθμό.

Δύο στρέμματα στο Ωραιόκαστρο
Τα τρία οικόπεδα συνολικής έκτασης 1.988 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκονται στην περιοχή Πεύκα Ωραιοκάστρου, παραχωρήθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα 18- έκτασης 13.600 τ.μ.- στη Μονή Βατοπεδίου με συμβόλαιο που συνέταξε η κ. Κατερίνα Πελέκη στο τέλος του 2005. Όλα τα οικόπεδα ανήκαν στο Δημόσιο και ήταν δεσμευμένα από το 2003 για κοινωφελείς και κοινόχρηστες χρήσεις και, σύμφωνα με το ΓΠΣ του Δήμου Ωραιοκάστρου, επρόκειτο να κατασκευαστούν σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, πάρκινγκ, παιδική χαρά, χώροι αθλητισμού και πρασίνου.

Με μάχη πήραν πίσω τα 18
Ο δήμος κατάφερε με ακυρωτικό συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2006 να πάρει πίσω τα 18 οικόπεδα. Ωστόσο, όπως δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Νίκος Μπάτος, τα τρία επίμαχα οικόπεδα πουλήθηκαν στις αρχές του 2006, προτού δηλαδή ο δήμος ολοκληρώσει τις διαδικασίες ακύρωσης της πράξης μεταβίβασης στη Μονή. Έτσι, η εταιρεία Ανθεμιάς στις 9 Μαΐου του 2008 κατάφερε να βγάλει οικοδομική άδεια, παρά τον χαρακτηρισμό τους ως προς τη χρήση γης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι υπηρεσίες της Πολεοδομίας (που υπάγονται στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης) έκριναν πως ο όρος «κεντρικές λειτουργίες»« περιλαμβάνει την ανέγερση κατοικιών και καταστημάτων.

Η εκσκαφή των οικοπέδων άρχισε στις 4 Αυγούστου, όμως έπειτα από κινητοποίηση των κατοίκων ο δήμος κατάφερε να σταματήσει τις εργασίες στις 19 του ίδιου μήνα, πετυχαίνοντας να εκδοθεί από την Πολεοδομία Δυτικής Θεσσαλονίκης σήμα διακοπής. Ταυτόχρονα απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξίας (ΔΙΠΕΧΩ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΧΩΔΕ, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν για τη νομιμότητα της άδειας.

Οριστική απαγόρευση
Οι δύο υπηρεσίες έκριναν τελικά ότι «οι καθοριζόμενες χρήσεις γης με την απόφαση έγκρισηςτροποποίησης του ΓΠΣ είναι άμεσα δεσμευτικές και απαγορεύεται η χορήγηση οικοδομικών αδειών για την ανέγερση κτιρίων μη συμβιβαζομένων προς τη χρήση που τυχόν προβλέπει το εγκεκριμένο ΓΠΣ για τη συγκεκριμένη θέση».

Σύμφωνα, πάντως, με τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Ανέστη Πολυχρονίδη, επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης, φέρει και ο δήμος ευθύνη για το πρόβλημα που προέκυψε με τα τρία οικόπεδα. Όπως είπε στα «ΝΕΑ», η υπογραφή των συμβολαίων για την αγορά των οικοπέδων έγινε στις 15 Φεβρουαρίου του 2007, γεγονός που αποδυναμώνει τον ισχυρισμό του δημάρχου ότι δεν θα μπορούσαν να «διασωθούν» μαζί με τα υπόλοιπα 18. «Τα υπόλοιπα οικόπεδα λόγω της χρήσης τους δεν μπορούσαν με τίποτα να τα εκμεταλλευτούν οι εταιρείες, γι΄ αυτό κι έκαναν πίσω. Ωστόσο, για τα υπόλοιπα τρία υπήρχε το “παραθυράκι” των «κεντρικών λειτουργιών». Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συμβόλαιο παραχώρησης υπάρχει δίπλα στα επίμαχα οικόπεδα η ένδειξη SΟS, την οποία προφανώς πρόσθεσαν χειρόγραφα οι μηχανικοί της Μονής Βατοπεδίου», τόνισε ο κ. Πολυχρονίδης.


«Να αποχωρήσει ο Εφραίμ για το καλό της Εκκλησίας»

«ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ αποχώρηση του Εφραίμ θα βοηθούσε στην εκτόνωση της κατάστασης που έχει δημιουργήσει το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Θα ήταν μία χειρονομία εκ μέρους του που θα έκανε καλό και στον ίδιο αλλά και στην εικόνα της Εκκλησίας που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα».

Την παραπάνω πρόταση διατυπώνει μιλώντας στα «ΝΕΑ» εκκλησιαστικός παράγοντας. Όπως λέει, η αποχώρηση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου- και μάλιστα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που ο Εφραίμ δεν κατηγορείται για εκκλησιαστικά παραπτώματα και είναι σε εξέλιξη η πολιτική και δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης- θα μπορούσε να γίνει με δύο τρόπους. Η αδελφότητα της Μονής θα μπορούσε να αποφασίσει την απομάκρυνσή του. Αυτό όμως όπως φαίνεται δεν είναι στις προθέσεις της. Ο δεύτερος τρόπος θα ήταν να αποφασίσει ο ίδιος ο Εφραίμ να αποσυρθεί προτού ολοκληρωθεί η έρευνα της υπόθεσης.

Έχει ξανασυμβεί
Σημειώνεται ότι εθελούσια αποχώρηση ηγουμένου από Μονή του Αγίου Όρους έχει συμβεί στο παρελθόν. Πρόκειται για τον ηγούμενο της Μονής Ιβήρων π. Βασίλειο Γοντικάκη που αποσύρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικά χρόνια. Ο ίδιος εκκλησιαστικός παραγοντας σημειώνει ότι ακόμα κι αν οι πράξεις του Εφραίμ έγιναν για το καλό του μοναστηριού, αυτό δεν αναιρεί τον σκανδαλισμό του κόσμου και τον διασυρμό του κλήρου. «Ο κόσμος έχει σκανδαλιστεί από όσα βλέπει και ακούει. Συνεπώς η παραίτηση του Εφραίμ θα βοηθούσε και προς τις δύο πλευρές».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο τρίμηνο αρκετοί ιεράρχες και κληρικοί, προσπαθώντας να αποκρούσουν τα πυρά ομαδόν που δέχεται η Εκκλησία λόγω του σκανδάλου, δήλωναν και δημοσίως ότι ο «Εφραίμ έκανε λάθη». Ουδείς όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα προτείνοντας να τιμωρηθεί ή να απομακρυνθεί από την Μονή. Σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές, ανεπισήμως, αρκετοί μητροπολίτες και κληρικοί δεν διαφωνούν με τη λύση της αποχώρησης του Εφραίμ από τη θέση του ηγουμένου. Ωστόσο, σκεπτόμενοι με την εκκλησιαστική λογική- δηλαδή πως ό,τι έκανε, το έκανε για το μοναστήρι και πως δεν έχει αποδειχθεί ότι έχει διαπράξει εκκλησιαστικό παράπτωμα- ούτε ζητούν ούτε του υποδεικνύουν να παραιτηθεί.

73
KAZANTZIDHS MONAXO
21/11/2008 22:08
KAI TA DUO KOMMATA EXOUN KANH ARKETA LATHH OLA ARXISANE EPI PAPANDREOU HTANE O PROTOS DIDAXAS ARISTOS RHTOR, LAIKISTHS, DHMAGOGOS TA DANEIKA HTANE H ADUNAMIA TOU OPOS KAI OI GUNAIKES DEN KOITAXE TOUS GURO APO AUTON ,MONON ELEGE O LAOS DEN XEHNA TH SHMAINH DEXIA .PESANE LEFTA APO THN EUROPH POU FAGOTHHKANE. TAXA EDOSE APO POU EDOSE; APO KONDULIA THS TOTE EOK GNOSTA PRAGMATA ETSI KAI EGO DINO ,META O MHTSOTAKHS ALO KOUR..DI ME ADUNAMIES KAI ARKETA KOMPLEX .O SIMHTHS NAI PROSPATHHSE SAS EBALE TOUS KHFHNES THS EUROPHS STHN ONE MONON AUTOS XERH POS; ME TON GIANNO ME TA ORAIA DONTIA.OTAN EIDE OTI TA KOUKIA DEN TOU FTANOUN TA ERIXE O KONTOS GIAUTO EINAI KAI GATA O KONTOS! STO PAPANDREA O OPOIOS ME XARA PHRE TO DAXTULIDI SAN NA TOU TO XROSTAGANE SUMEIONO OTI TON KAIRO EKEINO BOOUSE O TOPOS GIA TO PORTO
KARAS ME DRU, FOTIADH KAI ALA KALA PALLHKARIA.
O XONDROS SAS TA SK.....SE PLHROS ME THN ADUNAMIATOU POU EINAI FOS FANARI O ANTHROPOS DEN FTOURAH EINAI ANEPARKHS . KAI EINAI MONON DIAPISTOSEIS SAN TOUS PERISOTEROUS ELLHNES. TO BATOPAIDI EINAI PALAIO PROBLHMA.
ARXISE APO TO PASOK KAI OLOKLHROTHHKE EPI DEXIAS ME ANUPOLOGISTES SUNEPEIES GIA THN AXIOPISTIA THS XORAS TOU BELHGKEKA.EDO THA EIMASTE TIPOTE DEN THA GINH GIATI DEN PREPH NA GINH ME TETOIOUS POLITES ABOLOUS ,AMETOXOUS, DEILOUS OI PAPADES KAI OI MONAXOI KANOUN THN DOULEIA TOUS PROSOPIKA TOUS EXO PERISOTERH EMPISTOSUNH XEROUN TI AKRIBOS EINAI TO SOSTO GI AUTOUS . MONON GIA KARAKGIIOZHDES
DEN MPORHS NA TOUS KATHGORISHS SAS POULHSANE FUKIA GIA METAXOTES KORDELES.
ETSI EINAI ME TOUS PAPADES PANTOU NOMIZETE EDO STHN GERMANIA EINAI DIAFORETIKOI; APLOS EDO EXEI POLITES SOBAROUS ME SUMETOXH STA KOINA SE OTI TOUS AFORA .GIA TO MELLON TO DIKO TOUS KAI TON PAIDION TOUS.ENO ESEIS O MAKHS O SAKHS O GIORGOS O KOUKOUBINOS O GIANNHS ,O KAMPOURAKHS KAI H ELSA
H PLHRHS KATAPTOSIS .
ιστοριοδίφης
21/11/2008 21:54
Προς κάποιον που ρώτησε, δεν θυμάμαι ποιός.

Ο Αρης αυτοκτόνησε με περίστροφο κατά μαρτυρίες συντρόφων του και δεν έκοβε ο ίδιος κεφάλια. Αυτά μόνο οι φασίστες που ο ίδιος καθάριζε και καλά έκανε, τα έκαναν μετά το θάνατό του. Τι ήθελε κι έμπλεξε το παλλικάρι μ'' αυτό το άθλιο το κουκουέ;
Θα μπορούσε κάλλιστα νάχε καθαρίσει τον τόπο από τα κουκουέ και τη δεξιά να ησυχάζαμε!.
ΓΙΑΝΝΗΣΧ
21/11/2008 17:12
( ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .????

ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ., ΨΑΛΛΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ, ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.)

ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΡΟ, ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ.

ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FANTASTIC FOUR...... !
Σαλογραία
21/11/2008 16:40

Ροδανθέ
συμφωνώ με τις δηλώσεις σου περί Εκκλησίας.
ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ;
Στην Πάτρα, υπήρχε ένας έγγαμος ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ σε σχολείο και σε διαγώνισμα θρησκευτικών με τη γενική και απλή ερώτηση: <<Τι γνωρίζετε για τον κύριο ημών Ιησού Χριστό>> έγραψε με αφοπλιστική και μάλλον ...αποφατική ειλικρίνεια: <<Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα για τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό>>!!!!!!
Αυτό το μαύρο διάκο, ο μακαρίτης τέως μητροπολίτης Πατρών, είχε σπάσει τα τηλέφωνα του σχολείου για να τον πάνε στην επόμενη τάξη του σχολείου οι δασκάλοι!!!!
ροδανθος
21/11/2008 16:36
Αγαπητε 666, δεν εισαι μονος σου αλλα απο οτι καταλαβα και οι δυο ειμαστε εκτος Ελλαδας. 2 απο το μισο εκατομυριο μεταναστες της τελευταιας δεκαετιας. Αγαπητε νιονιε παν μετρον αριστον. Ολα χρειαζονται και οι δυνατες επιχειρησεις, και οι τραπεζες και ο κοσμος να εχει λεφτα. Δυστυχως ομως ειναι ιδιον του λαου μας να ειναι των ακρων. Μιλας ας πουμε για διαχωρισμο εκκλησιας-κρατους και αμεσως βαφτιζεσαι αντιχριστος, η οτι θεωρεις οτι πρεπει να σταματησουν οι ανθρωποι να πιστευουν σε κατι χωρις κανενας να καταλαβαινει οτι εννοεις οτι τα πραγματα πρεπει να ειναι στην πραγματικη τους διασταση και αυτο θελεις να επιτυχεις. Η διασταση ειναι οτι οι παπαδες δεν μπορει να ειναι δημοσιοι υπαλληλοι. Τελεια και παυλα.
NTINOS
21/11/2008 16:11
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΜΕΝΟΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΖΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
21/11/2008 16:07
Αγαπητη Ευα. Αφου οι καλογεροι δεν ενδιαφερονται για την κοσμικη εξουσια, μηπως θα ηταν καλυτερο τοσο γι'' αυτους
οσο και για εμας, να μεταφερθουν στην υπερκοσμια?
Αλλωστε μετα απο τοσες καλες πραξεις και προσευχες εχουν
κερδισει επαξια τη Βασιλεια των ουρανων. Τους τη χαριζουμε,
ολος ο ουρανος και ολα τα σπουργιτια του, κατα πως ειπε και
ο "Χαινε" δικος τους. Κι'' αυτο γιατι μπορει καποιοι στη χωρα μας, να αρχισουν να διαβαζουν τον "Ντιντερο", κι'' αν μπουν
στον πειρασμο να εφαρμοσουν αυτα που αναφερει, θα τους
κλαινε και οι ρεγγες !ι
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
21/11/2008 15:56
Αγαπητε Δημητρη. Προσπαθω να αντιληφθω που το πας,αλλα δυσκολευομαι. Κι'' αυτο γιατι εισαι εκτος θεματος.
Μηπως ο κ. Κοντομηνας βρισκεται πισω απο τις υπογραφες της ντροπης και της απατης των υπουργων της Ν.Δ.?
Η κυβερνηση δεν εχει απλως μεροληπτησει υπερ της μονης Βατοπεδιου, αλλα ειναι συναιτερος της. Οσο για τους μαρτυρες που αναφερεις ειναι ολοι τεκνα της Ν.Δ.και αν ειπαν ψεματα
θα τιμωρηθουν. Δεν κολαει πουθενα να ειναι οργανωμενοι
χρονια στη Ν.Δ. και να τους κατευθυνει το ΠΑΣΟΚ !
Το ζητουμενο δεν ειναι αν ληστευθηκε ο ελληνικος λαος, ειναι
οτι τωρα που αποκαλυφθηκε η ληστεια, θα παρει πισω τα
κλοπιμαια? Γιατι υποπτευομαι οτι η ανωθεν εντολη να μην
ανοιξουν οι λογαριασμοι των ολων των εμπλεκομενων και
οχι μονο των μοναχων, ειναι γιατι θα σκασει και αλλη μπομπα με το ανοιγμα τους ! Ες αυριον τα σπουδαια .

KARKAVITSAS
21/11/2008 15:38
O666 Exupnades poulas kai Fluaros eisai, Katse ekei sto
Germania kai ase tous Logous kai ta xazoxaroumena sou.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
21/11/2008 15:36
Προς κ.κ.ΣΑΚ, Δημητρη και Σια.
Αγαπητοι συμπατρωτες.Το προβλημα του ελληνικου λαου ειναι οτι βλεπει το τυρι,αλλα δεν βλεπει τη φακα. Τι σχεση
μπρει να εχει ο καθε Κουκουβινος και οι αλλοι παρακρατικοι
της Θεσ/κης στην παρουσα υποθεση,εκτος απο την προσπαθεια μετατοπισης απο την ουσια? Το πραγματικο γεγονος ειναι οτι οι απατεωνες καλογεροι σε συνεργασια με
καποιους υπουργους κατεχρασθησαν την περιουσια του λαου
αυτο ειναι το ζητουμενο. Οσο για το κορμακι της Αζελ κ.λ.π.
φαιδρα, ηταν νροπη για την Κουκουλωτικη Επιτροπη που δεν
σταματησε την ασχετη φλυαρια του σχετικου μαρτυρα. Επισης
θα επρεπε η Εισαγγελια να εχει ασκησει διωξη σε βαθμο
κακουργηματος στον επιχειρηματια με τα χρηματα του ελληνικου λαου {μεσω βατοπεδιου} κ. Παπιστα , στο συνερ/τη
του υιο του αρχηγου της νυχτας στη Θεσ/κη κ. Καραμπερη.
Δεν ξερω τι ακριβως συγγενεια εχει με το διοικητη της ΚΥΠ επι
δικτατοριας και καταδιασθεντα σε πολυχρονη φυλακιση, ισως
και συνωνυμια{?}.
Επισης στην κ. Κανου και στον κ. Ψωμιαδη το ιδιο !

Ιστοριοδιφη πως γνωριζες οτι ο Βελουχιωτης αυτοκτονησε?
Δηλαδη καταφερε και εκοψε το κεφαλι του απο μονος του?
Υπερανθρωπος ο Αρης !

666 θα κα νω αλλη μια προβλεψη για σενα, Εισαι εκ των
συμφωνουντων με την οστ πολιτικ του Βιλλι Μπραντ.
o 666
21/11/2008 15:04
Για οσους δεν το ξερουν !
Η υψηλοτερη κορυφη του Ολυμπου, ανηκει και αυτη σε
Μοναστηρι.
Παιδια δεν ειμαι τρελος! Αληθεια σας λεω
nionios
21/11/2008 14:21
ροδάνθε, μιας και ανέφερες την μικρασιατική καταστροφή, ο λαός την πλήρωσε με εκατομμύρια ζωές χαμένες λόγω της βλακείας του να στείλει στην εξουσία την βασιλοδεξιά. Τώρα ο λαός σιγα-σιγα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι ο καραμαλής είναι υπαλληλος των νταβαντζήδων. Είδαμε όλοι ότι 5 χρόνια δεν δίνει επίδομα θέρμανσης στους ακρίτες και σε μία νύχτα έδωσε 28 δυσεκατομμυριάκια στα καπιταλόσκυλα. Ήρθε η ώρα να πληρώσει ο λαουτζίκος για τις βλακώδεις επιλογές του με τη δουλειά και το σπίτι του. Η κρίση καταφτάνει γοργά....Οι τραπεζίτες τρίβουν τα χέρια τους και ο καταλληλότερος μας έχει όλους χεσμένους.
Θάνος
21/11/2008 13:03
Σιγά μην χωρίσει η Εκκλησία από το Κράτος!
Αφού απ'' αυτό συντηρείται...είδατε πώς έχουν λυσσάξει οι παπάδες για το μάθημα των Θρησκευτικών;
Κι αυτός ο Ιερώνυμος που εμφανιζόταν "προεκλογικά" ως δήθεν προοδευτικός και συζητήσιμος, έτριξε κι αυτός τα δόντια.
Το μάθημα όπως διδάσκεται αποτελεί ομολογία πίστεως. Εστω και για τους Ορθόδοξους έπρεπε να διδασκόταν με πιο σύγχρονο τρόπο. Για τους αλλόθρησκους κλπ; Μα δεν υπάρχει πρόβλεψη να απασχολούνται κάπου αλλού όσο γίνεται το μάθημα. Αρα κι αυτοί το παρακολουθούν με το ζόρι! Η Ορθοδοξία τελικά, μονάχα έξω διεκδικεί δικαιώματα. Μέχρι και εκκλησία στην Αβάνα! Εδώ όμως, ούτε νεκροταφείο για μουσουλμάνους, ούτε τζαμί. Οχι παίζουμε!
Πώς και δεν σκέφτηκαν ακόμη να βάλουν μάθημα Θρησκευτικών υποχρεωτικό και στο Πανεπιστήμιο; Τη στιγμή μάλιστα που χτίζουν εκκλησίες σε πανεπιστημιουπόλεις!!!
Τελικά ο Αχμαντινετζάντ πρέπει να έχει τη χώρα μας ως υπόδειγμα θεοκρατικού Κράτους! Εφραίμ και... πάσης Ελλάδος...
Μόνη λύση; ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!
ροδανθος
21/11/2008 12:58
Kατά τον Μ. Καραμπέρη, ο νομάρχης πηγαίνει σε όλα τα βαπτίσια, τους γάμους και τις εκδηλώσεις. Λαε της Θεσ/νικης αυτο κανει ο νομαρχης σου απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Δεν εργαζεται οπως νομιζεις. Σου το ειπα εγω. Ντιλιβερυ μπου ψηφισες οχι νομαρχη. Μιλαμε για χιλιαδες χιλιομετρα. Οχι ομως για δουλεια αλλα για φιεστες. Εγω προτεινω να βρουμε κανεναν φοιτητη, απο αυτους που ξημεροβραδυαζονται στα κλαμπ της Θεσ/νικης και να το κανουμε νομαρχη. Και πιο νεος θα ειναι, και πιο ειλικρινεις, και πιο μαγκας original ομως οχι τσαμπα, και πιο μεσα στα πραγματα εεε... θα εχει τελειωσει και ενα πανεπιστημιο για να ξεπεταει και μερικες γραφειοκρατικες δουλειες. Θα μπορει να παρει και μια σωστη αποφαση να παει λιγο μπροστα η περιοχη. Ενταξει ας πηγαινει και σε κανενα γαμο. ΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα να ειναι και Ποντιος μιας και οι Ποντιοι υποστιριζουν παντα τον δικο τους ανθρωπο ακομα και αν το επιπεδο του ειναι κατω απο το πατωμα οπως ο νομαρχης στην πολιτικη και ο αταλαντος Πανταζης στην μουσικη. Αγαπητοι Ποντιοι χαλαρωστε δεν ειστε ακομα μεταναστες απο ξενη χωρα για να υποστιριζεστε μεχρι θανατου. Δειτε τον νομαρχη. Εχει ενσωματωθει πληρως παρολο που προερχεται απο οικογενεια μεταναστων και μαλιστα εχει εντοπισει τα κατωτερα ειδη. Τους νεους μεταναστες της Ελλαδας που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. Αλλα ξεχασα ... ο νομαρχης εχει ξεφυγει απο Ποντιος και εχει μεταλλαχθει σε αετο και εχει προκαλεσει και μεταλλαξεις στον αρχηγο κανοντας τον και αυτον αετο για να πεταν ψηλα και να βλεπουν ολους τους υπανθρωπους που ζουν σε αυτη τη χωρα. ΑΑΑΑΑ μεταμορφωσε και την εκκλησια σε αρχαγγελους ετσι για να εχει κανεναν αλλο να πετα μαζι τους να μην αισθανεται μοναξια. Σε λιγο θα παρουν και αυτοι προαγωγη σε αετους μολις παρουν μερικες επαρχιες της Ελλαδας υπο την πληρη κατοχη τους.
ο 666
21/11/2008 12:57
Ροδανθε
εχεις ωραιες ιδεες. Δεν υπαρχει ομως ΝΑΠΟΛΕΩΝ για να κανει πραξη το ονειρο σου. Εδω εχουνε φιαξει οι Ταγοι μας εναν οχλο
που τον μετρουν σε ποσοστα που τον κινουν και μετακινουν
συμφωνα με τους κανονες της κομματικης λογικης.
Οταν ολα γυρω μας εχουν πατωσει ειναι ενθαρρυντικο να διαπιστωνεις πως το επιπεδο της συζητησης σ αυτην την σελιδα ανεβαινει.Μου καλλιεργεις την αισιοδοξια πως δεν ειμαι
μονος. Σιγα σιγα θα ακολουθησουν κι αλλοι, διοτι θα καταλαβουν πως με 3 Πατερ ημων και 3 ave Maria δεν γινεται τιποτα και ουτε θα γινει! Ο Εφραιμ ειναι παντου.
Σάκης Π.
21/11/2008 12:23
Όλοι σχεδόν οι Αρχιερείς & Ηγούμενοι, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία τών ιερέων είναι businessmen με κύρια αρμοδιότητα τη ''μεσιτεία'' μεταξύ τού Θεού και των πιστών και βασικό στόχο ζωής (όχι βεβαίως τής ''μετά θάνατον'' - δε νομίζω ότι πιστεύουν καν σ΄αυτή) τον πλουτισμό.

Κανένα από τα δυο κυβερνολάγνα κόμματα δεν πρόκειται να τους ''βάλει χέρι'' ποτέ, διότι δεν θέλει! Οι εν λόγω businessmen επηρεάζουν μεγάλο τμήμα ψηφοφόρων, γι΄ αυτό διαγκωνίζονται ΝΔ και ΠαΣοΚ (βάλτε και ολίγη από ΛαΟΣ) για το ποιος θα τα έχει καλύτερα μαζί τους.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ: ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Το ΚΡΑΤΟΣ στους πολίτες & η ''ΕΚΚΛΗΣΙΑ'' στην εκκλησία (στους πιστούς δηλαδή). Ποιος τολμάει;
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π
21/11/2008 11:59
ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ? ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΛΟΥΖΑΝ ΤΙΣ ΓΑΖΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕ ΜΥΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ο666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ......ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ...
o 666
21/11/2008 10:51
Lieber filippinesischer Beobachter,
εδω και μερικες μερες, οπως θα καταλαβες, απεκτησες τοσον εσυ οσο και ο ροδανθος καινουργιο οπαδο ή συντροφο ή ανα-
γνωστη.
Συνηθως αυτην την ωρα και επειδη εχω δικη μου επιχειρηση (περιβαλλον- ανακυκλωση με πολλες επαφες στην Ελλαδα και Γερμανια)και κουμανταρω τον χρονο μου οπως θελω, ειμαι στο δασος και κανω τζογκιν 10χιλ. Αφου εχω κατεβασει ολο τον ουρανο με τους αγιους και οσιους κατα την διαρκεια του τρεξιματος, κανω το ντους μου και αισθανομαι αλλος ανθρωπος.
Εχεις δικιο, το φεσι ειναι ενα, αλλα καθε κυβερνηση που ερχεται το ξεχειλωνει ακομα περισσοτερο.
Η αναφορες σου στην Βιβλο πριν και μεσαιωνα ,βοηθα τον κοσμο να μορφωθει. Οσοι χωνεψουν αυτα που μας μεταφερεις
πρεπει να συνεχισουν με τον ροδανθο της πραγματικοτητας και του real Politik, γιατι γιναμε ετσι. Μην ανησυχεις και οι Καθολικοι τα ιδια περιτωματτα ειναι
Τωρα παω για τζογκιν, πριν ελθει το χιονι και μετα θα τα ζαναπουμε!
Σας ευχομαι το πολυτιμοτερο αγαθο. ΥΓΕΙΑ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ
21/11/2008 09:04
Φιλιππινεζος Παρατηρητης 20/11/2008 14:59 συμφωνω απολυτως μαζι σου σχετικα με το τεκμηριωμένο στολισμα που εκανες στην παραθεση σου την 20/11/2008 14:59 αν και σε βρισκω ιδιαιτερα "ευγενικο" στο συγκεκριμενο, αλλα φανταζομαι πως εμεινες εσκεμμενα στο ευγενικο "στολισμα" λογω των αγιων ημερων που ερχονται. Ελπιζω η επομενη παρεμβαση σου με θεμα "στολισμα" να μην ξεχασεις να βαλεις και την πριζα.

Φιλε ροδανθος καλη η προσέγγιση περι κυστης (εκκλησιας ) κοκκυγος

ενδιαφερων θα ειχε πιστευω και μια νεα vercion με ανατομικη προσέγγιση για την προσφορα της εκκλησιας λιγα χιλιοστα παρακατω του κοκκυγα.

ευχαριστω για την απολαυστικη αναγνωση,

καλημερα.
ALEXANDROS .U.S.A
21/11/2008 01:49
OLI OI PAPADES OLO STIS KOMBINES EINE. DEN MBORO NA KATALABO TI TRHSKIA EINE AUTI KALITERA POU MENO AMERIKI KE TOUS STELNO STO DIAOLO OLUS AUTOUS KE TON PATRARXI PASIS ELLADOS TOUS BARETHIKA. OLO STIN P**STIA KE TIPOTA ALLO KE META SOU LENE NA TOUS FILAS TO XERI I MEGALITERI PORNIA AUTI EINE MEXRI KE MBORDELA PREPI NA EXOUN POTRE DEN EXO DI KANENA NA GELASI SAN THIMOMENI FENODE OUST APO DO
ροδανθος
21/11/2008 00:35
Ακομα ενα σχολιο σχετικα με την αγαπη περι πατριδας. Πρακτικα θεωρω χαζο να λεει καποιος οτι αγαπα περισσοτερο την πατριδα του απο καποιον αλλο. Δηλαδη οι ανθρωποι που πηγαν καταλαβουν την Αγκυρα στις αρχες του αιωνα δεν αγαπουσαν την Ελλαδα? Ολοι ξερουμε οτι την αγαπουσαν, ομως με την βλακεια τους καταφεραν να οδηγησουν τα γεγονοτα στον ξεριζωμο εκατομυριων Ελληνων απο την Μικρα Ασια μετα απο 3-4 χιλιαδες χρονια. Φοβερο κατορθωμα ... και Ελληνικο. Οι Εγγλεζοι που μας ροφοδοτουσαν με οπλισμο μας παρεδωσαν την Μ. Ασια για να διατηρησουμε την ειρηνη και εμεις αμεσως αποφασισαμε να αρχισουμε τον επομενο παγκοσμιο πολεμο. Μετα τους κατηγορουμε οτι δεν μας δωσαν οπλισμο να φαμε τους Τουρκους εγκαταλειπωντας μας στην μεση της Τουρκιας. Με τις πραξεις μας καναμε τον Κεμαλ να φαινεται πιο αξιοπιστος. Αυτα που γραφω αφορουν και την συγχρονη εποχη και τα Σκοπια και την Τουρκια. Οπως βλεπεις φιλε μου Δημητρη το "αγαπω την Ελλαδα" δεν εχει καμια σχεση με το "κανω το σωστο και πιο επικερδες για αυτην". Για το ενα χρειαζεται ψυχη και για το αλλο μυαλο. Οταν εχεις μονο το ενα απο τα δυο δεν εχεις ελπιδες. Χρειαζονται και τα δυο.
ροδανθος
21/11/2008 00:17
Αγαπητη μου Ευα θα σου πω οτι δεν θελω μια κοινωνια οπου δεν θα υπαρχει εκκλησια. Θελω μια κοινωνια οπου η εκκλησια δεν θα χρηματοδοτειται απο το κρατος ετσι ωστε να μην συμπεριφερεται σαν ενας αχρηστος κοκκυγας. Θελω μια εκκλησια που θα χρηματοδοτειται απο τους πιστους της και μονο και δεν θα εχει καμια σχεση με το κρατος ετσι ωστε να μην χρειαζεται να στελνει γραμματα στον Χιτλερ, τον Πατακο, και τον καθε εναν. Ολα τα μοντερνα κρατη δεν χρηματοδοτουν εκκλησιες τελεια και παυλα. Κρατος που συντηρει χιλιαδες παπαδες σαν δημοσιους υπαλληλους που προσπαθουν να το ξεζουμισουν δεν εχει ελπιδα να ορθοποδησει οικονομικα ποτε. Οσα περισσοτερα βγαζουμε τοσους πιο πολλους παπαδες θα προσλαμβανει η εκκλησια δημιουργωντας μια μαυρη τρυπα.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
20/11/2008 23:45
Αγαπητε 666 {Αντιχριστε} διορθωσε με αν κανω λαθος .
Μην υποσχεσαι κατι που δεν μπρεις να κανεις . Το καπελο.
{φεσι] που μας εχει φορεσει αυτη η κυβερνηση ουτε μετα απο
εκατο χρονια δεν θα καταφερουμε να το βγαλουμε !

Κι' αυτο διοτι η νεα κυβερνηση της Ε.Ε.Χ. {Ελλας Ελληνων
Χριστιανων} μας οδηγει στον Παραδεισο αυτον που εσυ
αρνεισαι . Κι'' αυτο διοτι τον Παραδεισο τον κερδιζουν οι
πεινωντες και διψωντες κατα την ευαγγελικη παραβολη.
Ετσι για τη σωτηρια των ψυχων μας, μας κατεστησε πεινωντες
και διψωντες, αγομενους ομως στον Παραδεισο . Αυτοι δε
θυσιαζονται για εμας αφου με τη χλιδη που διαγουν σιγουρα
θα μεταναστευσουν κατα Βελζεβουλ μερια ! Αρα πρεπει να
τους χρωσταμε αιωνια ευγνωμοσυνη .
Νασαι καλα. Τα σεβη μου στον μεγαλο {666}.
.ΜΑΝΟΣ
20/11/2008 23:30
ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ 20 11 2008 11 51 ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ 21 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤ 6 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΜΑΓΚΙΝΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
20/11/2008 23:23
Αγαπητε Ροδανθε. Και οι δικες σου αναλυσεις ειναι επισης
χρησιμες. Θα παρατηρησω οτι ο ορος Βυζαντιο-Βυζαντινος
Βυζαντινη Αυτοκρατορια επινοηθηκε μετα την πτωση της
ανατολικης ρωμαικης αυτοκρατοριας. Ουτω αυτοι που ανεφερες θεωρουν οτι ειναι απογονοι των Ρωμαιων. Εξ'' ου
και η Κωνσταντινουπολη αναφερεται ως Νεα Ρωμη. Ουτω η
Α.Θ.Π. Οικ. Πατριαρχης κ.κ. Βαρθολομαιος σημερα ειναι και
Αρχιεπισκοπος της Νεας Ρωμης .Εμεις δυστυχως ειμαστε
Γραικοι-Γραικυλοι κατα τους Ρωμαιους, ουτε καν Ελληνες γιατι
οι Ελληνες ησαν ειδωλολατρες ενω αυτοι θεοπνευστοι.
Αρα εχεις δικηο περι αυτων που αναφερεις. Γι'' αυτους δεν ειναι περασμενα μεγαλεια,αλλα συνεχιζομενα, αφου εμεις ειτε απο αγνοια , η και αδιαφορια συναινουμε σ'' αυτο. Σχετικως με τον κοκυγγα που ανεφερες αυτοι ειναι η κυστη του.
Ο μεγαλος Βικτωρ Ουγκω εχει αναφερει τα εξης :

"ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟ
ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ". Οπως
γνωριζεις την εποχη εκεινη η "Γκιλοτινα" δουλευε συνεχως.

Ας ελπισουμε λοιπον οτι με τα γραφομενα μας προστατευουμε το κεφαλι του λαου .

Με πατριωτικους χαιρετισμους.

Εύα
20/11/2008 23:10
Ροδανθέ
επειδή κάπως μου ήρθε με το αποψινό μάθημα ανατομίας που μας έκανες, θα σύστηνα ευγενικά να διαβάσεις αν θες, το εκδοθέν <<Πατερική Θεολογία>> με σημειώσεις απο πανεπιστημιακές παραδόσεις του παπα Γιάννη του Ρωμανίδη για να καταλάβεις τι είναι η Εκκλησία και σε τι χρησιμεύει..


Pavlos Xanthopoulos
20/11/2008 22:04
Pros: φιλε lava ,αν το να αγαπω την πατριδα μου πολυ ειναι ακροδεξιο τοτε ειμαι ακροδεξιος δημητρης 20/11/2008 19"
Na agapas sav evas Ntabavtzis kai va tiv poulas se kathe evav pou akriboplirovi eivai ethvikismos!
Sas fagame stiv mapa, kai eidame pou ferate tiv patridamas meta apo ta evglimata pou kavate eis baros tou laoumas, sto ovoma tois thriskias patridas mazi me Germavous kai evgloamerikavous !
Eiste sixameri!
ΜΑΝΟΣ
20/11/2008 22:01
ΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ 20 11 2008 17΄18 ΑΚΟΥ ΚΕ ΓΕΩΡΓΙΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ , ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΠΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ροδανθος
20/11/2008 21:41
Αγαπητε Φιλιπινεζε Παρατηρητη, το σχολιο που εγραψες εσπαγε κοκαλα σημερα. Εγω θα ηθελα να αναλυσω γιατι η εκκλησια επαιζε παντα τον ρολο αυτο. Ειχα γραψει μια φορα ενα σχολιο που παρομοιαζα την εκκλησια με τον κοκκυγα. Ο κοκκυγας στο κατω μερος της σπονδυλικης στηλης ειναι ενα αχρηστο απομειναρι μιας ουρας που ειχαν οι μακρυνοι προγονοι μας και ηταν ενα απο τα πιο χρησιμα εργαλεια τους. Με την εξελιξη ομως ατροφησε και δυστυχως ειναι πια μια αχρηστη μαζα μοριων που καταναλωνει τροφη καθημερινα απαιτωντας φορο τιμης για τις υπηρεσιες που προσεφεραν οι προγονοι της αλλα οχι αυτη. Καποιοι λενε οτι ο κοκκυγας αποροφα τους κραδασμους οταν ο ανθρωπος καθεται. Ισως και η εκκλησια να απορροφα τους κραδασμους των αλλαγων που γινονται παγκοσμιως. Τι αλλο αραγε θα μπορουσε να ηταν αυτη η επιστολη στον Χιτλερ εκ μερους των μονων του Αγιου Ορους. Απο οτι φαινεται ομως απλα μειωνει τον πονο και οχι τις συνεπειες των κραδασμων. Το προβλημα ειναι επισης οτι τα περισσοτερα μορια αυτου του κοκκυγα νομιζουν οτι ανηκουν ακομα σε μια Βυζαντινη ουρα που ομως πλεον δεν υφισταται και εχει εκλειψει. Ετσι θελουν να εχουν το ιδιο μεριδιο τροφης οπως και οι προγονοι τους. Δυστυχως υπαρχουν και μερικα μαλακα μορια στον εγκεφαλο που συνεχιζουν να συνδεονται με πολλα νευρα με τα αχρηστα κυτταρα του κοκκυγα. Αυτα οφελουνται οταν ολο το σωμα νομιζει οτι εχει ουρα. Ολα αυτα αποτελουν ενα συστημα που ουσιαστικα ειναι αχρηστο ομως σπαταλα ενεργεια σε καιρους αναγκης. Αρα υπαρχει προβλημα και στον εγκεφαλο οχι μονο στον κοκκυγα οπως αποδειχθηκε απο τα πεπραγμενα της κυβερνησης στο σκανδαλο Βατοπεδιου.
ΛΑΒΑΣ
20/11/2008 20:54
Δεν κατάλαβες βρέ Δημήτρη καλά την φράση.
Όταν λέω ίδιο των ακροδεξιών που αρουσιάζονται ως υπερπατριώτες οι οποίοι (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ) πλέον υστορικά έχει αποδειχθεί ότι είναι οι πιό επικίνδυνοι εχθροί της πατρίδας.
Τι ήταν ο Τσολάκογλου, ο πατήρ Ράλλης που πέθανε στην φυλακή?
Της δεξιάς του κυρίου ήτανε και συνεργασθήκανε με τούς γερμανούς στην κατοχή κατά της αντίστασης.
Από την ακροδεξιά ξεπηδήσανε τα τάγματα ασφαλείας και οι Χίτες.οι δοσίλογοι και οι μαυραγορίτες.
Μέσα στον δικό σου χώρο φύτρωσαν και άνθισαν όλα τα λουλούδια της δικτατορίας.
Αυτά τα λίγα.
Σταματης Μ.
20/11/2008 20:42
Ημεγαλη καταντια μετα τα σκανδαλα ειναι η διαλυση του ΕΣΥ απο την ΝΔουλα.Τετοια ανικανοτητα δεν την συναντας ουτε στο Μπαγκλα ντες.Κατωρθωσαν μετα πεντε χρονια διακυβερνησης να διαλυσουν το συμπαν.Πετυχαν το ακατορθωτο οι φαρμακοποιοι να μη δινουν φαρμακα επι πιστωσει στους ασφαλισμενους του δημοσιου οι γιατροι να μην τους εξεταζουν και οι προμηθευτες των νοσοκομειων ναμην τους δινουν αναλλωσιμα και ορθοπεδικα εργαλεια.Θατριζουν τα κοκκαλα των αειμνηστων Ανδρεα και Γεννηματα.Δοξαστε τους.
o 666
20/11/2008 19:56
Επειδη ειμαι παντρεμενος με αλλοδαπη, ευαγγελικη στο
θρησκευμα, θελω να σας ρωτησω αδελφια κατι ευθεως. Φοβουνται oι Ελληνιδες κατα την διαρκεια της μεγαλης βδομαδασ μην χασουν τον παραδεισο;
Ευχαριστω
ο 666
20/11/2008 19:26
Ακουσα στο ραδιο την κυρια Πελεκη που ισχυρισθηκε πως
αυτα που εκανε τα εκανε για την Παναγια!
Οταν ημουν μικρος , γυρω στα 12, εβλεπα την μανα μου ποσο
θρησκα ηταν. Καθε βραδυ την προσευχη της. Καποτε την ακουσα κρυφα τι ελεγε. Προσευχοταν στην Παναγια και την
παρακαλουσε να τιμωριησει την γειτονισσα κυρια Γεωργια, γιατι της δημιουργουσε προβλημα με τα σκουπιδια.
Την αλλη μερα ξηλωσα τις εικονες και τις πεταξα στον καδο
απορριμματων! Απο τοτε απελευθερωθηκα. ΑΜΗΝ
c.s
20/11/2008 19:24
ΣΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥΤΟ! ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΒΛΕΠΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ,ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΗ -ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΗ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ .ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ !ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ .
ΑΝΤΩΝΗΣ
20/11/2008 19:14
Αρχικα ξεκηνισαν με τις υποκλοπες , το σκανδαλο θαφτηκε και ο κοσμος εδωδε μπονους στον καταλληλοτερο , μετα ακολουθησαν οι πακιστανοι που μονο γελιο μας προξενουσε , μετα ηρθε η ωρα των ομολογων τα ταμεια εχασαν δις ευρω αλλα ακομα και τοτε ο κοσμος δεν εδωσε σημασια μαλιστα εδωσε ακομα μεγαλυτερο μπονους στον καταλληλοτερο παρολο που ειχαμε 70 νεκρους στις περσινες φωτιες και ο μεγαλος δεν κουνησε το δακτυλακι του .σε ολο αυτο το διαστημα οι αυξησεις πενιχρες η ακριβεια οργιαζει παιδεια ,υγεια στο αποσπασμα , το βιοτικο επιπεδο για πρωτη φορα εμφανιζει καμψη σοβαρη ,ο δανειισμος διπλασιαζεται ,το δημοσιο ελλειμα αυξανεται δραματικα ,δημοσια εργα με το σταγονομετρο ,στην αττικη μηδενικα ,επενδυσεις νεες μικρες και βαλτομενες πωλησεις δημοσιων οργανισμων που εμφανιζονται σαν μεταρυθμισεις,ψευδη συνεχομενα,υποκρισια αλαζονεια , παρανομες ανταλαγες με την εκλησσια περναμε νερο και τους διναμε ολυμπιακα ακινητα με την βουλα του μαξιμου .

Ε λοιπον στις επομενες εκλογες να συνεχισεται να τον ψηφιζεται και να του δωσεται ακομα μεγαλυτερο μπονους σαν καταλληλοτερο γιατι μας αξιζει ενας τετοιος ηγετης τετοιος λαος που ειμαστε .
δημητρης
20/11/2008 19:11
φιλε lava ,αν το να αγαπω την πατριδα μου πολυ ειναι ακροδεξιο τοτε ειμαι ακροδεξιος
ο 666
20/11/2008 18:47
Βγαζω το καπελο στον Φιλιππινεζο, Ροδανθο και μερικους αλλους που με επιχειρηματα περνουν μερος στο διαλογο. Απο το εξωτερικο παρακολουθω το σκεπτικο τους για την υποθεση αυτη και αφηνω την φαντασια μου να οργιαζει .
Σας ευχαριστω για την ενημερωση ενθεν κακειθεν.
Παιδια, αν δεν ανοιξουν οι λογαριασμοι , τοτε ειναι ολα για τις
γατες!
Σταματης .Μ
20/11/2008 18:43
Τελικα μηπως πρεπει να δωσουμε και τα κλειδια του κρατους σ αυτους τους ασεβεις ρασοφορους μηπως και ησυχασουμε ; Σε λιγο αυτοι θα μας παρουν και τις γυναικες μας ΕΛΕΟς
ΛΑΒΑΣ
20/11/2008 18:15
Ωραία όλα αυτά που λές βρε Δημήτρη, αλλά πές μας δεν έγινε καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας με τις υποτιμολογήσεις και τις υπερκοστολογήσεις?
Δεν πρέπει να πηγαίνουν φυλακή και να δημεύεται η παρανόμως αποκτηθείσα περιουσία?
Αυτή είναι η ουσία
Όλα τα άλλα που λές με τόσο φανατισμό και εμπάθεια είναι ίδιο των ακροδεξιών που παρουσιάζονται ως υπερπατριώτες οι οποίοι πλέον ιστορικά εχει αποδειχθεί ότι είναι οι πιό επικίνδυνοι εχθροί της πατρίδας.
ΣΑΒΒΑΣ
20/11/2008 17:47
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ?

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ?

ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ?

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ?

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ Η΄ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΘΥΜΙΣΩ?

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ
ΚΑΛΑ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥΣ.
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
20/11/2008 17:39
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ!!! ΕΚΕΙ ΣΚΙΖΕ!! ΕΝΝΟΩ ΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!! ΜΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ..ΑΔΩΝΙΣ? ΣΚΕΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ!! ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. Ο ΕΦΡΑΙΜ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ.. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΜΙΑ 10ΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΠΙ ΕΦΡΑΙΜ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΕΤΟΣ-ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!! ΕΤΣΙ κ. ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ..ΣΥΓΝΩΜΗ..ΑΝΤΩΝΑΡΕ!!
ΛΑΒΑΣ
20/11/2008 17:37
Το να γνωρίζει κάποιος την ύπαρξη ενός βίντεο δεν σημαίνει ότι γνωρίζει και το περιεχόμενο του κ. Λεριά Φαίδων. ΄
Όλα τα άλλα που γράφεις είναι για αφελείς και λοτοφάγους.
γεωργιος
20/11/2008 17:28
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατά την διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής ζήτησε από τον μάρτυρα να δηλώσει τα ονόματα των πέντε παιδιών του. Στην αρχή ο μάρτυρας αρνήθηκε και είπε ότι δεν ήθελε αλλά τελικά ενέδωσε και τα είπε. Και ξέρετε ποιο ήταν το μεγάλο …λαβράκι που ήθελε να μάθει ο βουλευτής Λασιθίου; Το μικρότερο παιδί του το το λένε Εφραίμ. Ε, και; Το πήρε από τάμα που έκανε στην Ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη. Αλλά και από τον ηγούμενο Εφραίμ να το έπαιρνε που είναι …παρανομία και τον ρωτάς μέσα στην εξεταστική για παιδιά του; Τι θα έδινε στην επιτροπή; Αυτοί νομίζουν ότι είναι οι …Μάτλοκ και οι δικαστές Ντρέντ. Μιλάμε έχουν χάσει το μέτρο. Κάντε ουσιαστικές ερωτήσεις. Είναι τόσο απλό.
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΥΧΝΗΛΑΤΗΣ
20/11/2008 17:22
ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ?
Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ? ΟΡΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ..
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΙΣΤΑ.........
ΣΤΟΝ ΖΟΡΟ,,,,,,,
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
ΑΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΝΔΙΝΕΥΗ ΣΟΒΑΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,,,,,,,
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΗ Η ΝΔ. ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ,,,,,
CHRISTOS APO GERMANIA
20/11/2008 17:19
KALLIOPH APO THN PANEMORFH KALUMNO ME TOUS ORAIOUS ANTHROPOUS ,APLA MHN PARAKOLOUTHHS TON
PRETENTERH! EINAI TOSO APLO ,ENA BIBLIO TO THAUMATOURGO RADIO,MIA BOLTA STHN KALUMNOU - BATHEOS H STIS MURTIES .O PRETENTERHS KANH APLA THN DOULEIA TOU EINAI KRITIKOS STON GIORGO GIA DIKOUS TOU LOGOUS EINAI OMOS AXIOSEBASTOS KAI
DHMOKRATIKOU HTHOUS ANTHROPOS KAI KALOS EPAG GELMATIAS .EDO DEN SUMFONOUME KAMIA FORA ME TON IDIO MAS TON EUATO .
XAIRETISMOUS STHN KALUMNO.
FILIKA CHRISTOS
Pavlos Xanthopoulos
20/11/2008 17:18
Amfibalo eav emive eixvos tsampouka alla Staliv sto KKE, alla kapou kapou katigorouvte wti exouv kiva metov Staliv, eav afto os pros to KKE efstathi, tote tha exouv sigoura to Farmako gia va ksefortothoume apo tiv theokratia kai tous tragous pou rimazouv tov topo mas!!
o Stalin eixe eidikotita stous "Ierarxes" eksalou tous gvorize apo ta eso, kai o idios eixe spoudasi se sxwli tous.

ΠΑΝΟΣ
20/11/2008 17:17
ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΛΟΥΖΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ...."ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ
20/11/2008 17:11
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .????

ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ., ΨΑΛΛΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ, ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.
ροδανθος
20/11/2008 17:00
Θα ηθελα να πω και κατι αλλο. Βλεπω ολους να παραπονιουνται γιατι στην Βουλη καλουνται προσωπα του υποκοσμου σαν να σιχαινονται. Δηλαδη τον Εφραιμ δεν θα τον συχαινονταν? Αυτος δεν ειναι του υποκοσμου δηλαδη? Αφου βλεπουμε με ποιους συναναστρεφεται και ποιοι ενεργουν για λογαριασμο του. Συμφωνω οτι αρχισε ισως απο λαθος σημειο η προανακριση. Ομως εφοσον στο Ελλαδιστανικο νομικο συστημα μας βαζουμε την Βουλη να παιζει τον ρολο ανακριτη σιγουρα ολα αυτα τα λουλουδια, που παρεπιπτοντως σχετιζονται με τον αετο που δεν τον πιανουν σκαγια, αναγκαστικα θα περασουν απο εκει. Τι περιμενατε να καλεσουν μονο τον Εφραιμ και την Πελεκη. Εδω μιλαμε για δις Ευρω. Εχει βουρκο η υποθεση ... κ. Νομαρχα μου.
καλλιοπη η καλυμνία
20/11/2008 16:29
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τη σταση του Πρετεντερη στο ΜΕGA; Χθες το βραδυ στο δελτιο ειδησεων ηταν για αλλη μια φορα απαραδεκτος. Ουτε λιγο ουτε πολυ προσπαθουσε να μας πεισει πως για το Βατοπαιδι φταιει ο Παπακωνσταντινου. Ποια σκοτεινα συμφεροντα αραγε εξυπηρετει;
Εύα
20/11/2008 16:07
Οι ουτιδανοί! Τι ωραία λέξη Φιλιππινέζε μου, αλλά επίτρεψέ μου να κάνω το συνήγορο των ουτιδανών καλογήρων και να είπω ότι καλώς οι καλόγηροι γλείφουν την κάθε εγκόσμια εξουσία, διότι η εγκόσμια εξουσία τους αφήνει αδιάφορους.
Τη γλείφουνε λοιπόν, για να την κρατάνε ευχαριστημένη, να μη τους ζαλίζει τον... έρωτα - η εξουσία- ώστε να μπορούνε αυτοί να παριστάνουνε τους ποιμένες με το αζημίωτο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι παρά προβατόσχημοι λύκοι.
Alexandros M.
20/11/2008 16:06
Ο κύριος Δημήτρης να μην πηγαίνει πολύ στα κεντρικά της ΝΔ και του κάνουν πλύση εγκεφάλου. Πάντως για την μεγάλη του προσπάθεια και το μεγάλο του πολιτικό μυαλό ας δώσει το κόμμα του πίσω τα λεφτά απο τα ομόλογα και απο το σκάνδαλο του βατοπεδίου για αρχή και μετα ας λύσει και κανενα θέμα σαν την οικονομική κρίση , ακρίβεια , ελγκληματικότητα και όλα τα κακά της μοίρας μας που οφείλονται στο κόμμα του με όλους το συφερτό που έχει (Παπακώστα,Γιακουμάτο,Μπακογιάννη,Βουλγαράκη,Ντινόπουλο) και με μεγαλύτερο κηφήνα τον ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ (Ελληνικά Καραμανλή). Επίσης να μας συγκρίνει την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με αυτήν της ΝΔ αν θέλει και όταν δει τα αποτελέσματα να βάλει τα κλάματα γιατί με τον τσαμπουκά και την μαγκιά δεν γίνεται τίποτα αλλά μόνο με τα έργα μπορείς να κάνεις κάτι.
ΛΕΡΙΑΣ ΦΑΙΔΩΝ
20/11/2008 16:03
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕς ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΕΙΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΡΥΦΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΤΑ?ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ.ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ.ΟΛΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑ
ροδανθος
20/11/2008 15:44
Οτι και να γραφει ο Δημητρης και οτι και να λεει η καθε Σωτηροπουλου εγω ξαναστελνω αυτο που ειχα γραψει πριν μερικες μερες. Οχι οτι μου αρεσει να ξανστελνω τα ιδια αλλα δεν προκειται να αλλαξω εστιαση και να ασχολουμαι με το τι ειπε η μια κοτα και αλλος αετος που δεν τον πιανουν σκαγια γιατι πετα ψηλα. Η ουσια του θεματος παραμενει η ιδια που την παραθετω και προς απαντηση στον Δημητρη. Δυστυχως η Θεσ/νικη αποδεικνυει οτι οταν δεν υπαρχει πραγματικη αναπτυξη σε εναν τοπο τοτε βρισκουν το καταλληλο εδαφος οι αξεστοι και αγραμματοι που μονη τους λειτουργια ειναι να περνουν τα αιτηματα των κολλητων τους στην εξουσια και να θαβουν αυτα του υπολοιπου λαου. Ειναι αυτοι που ειχα ανεφερει σε αλλη επικοινωνια στον κ. Ξανθοπουλο, που κανουν κουμμαντο στην Κουβα. Ακομα και ο πιο εντιμος ανθρωπος στον στον κοσμο να εισαι, πρεπει να εισαι κολλητος τους για να περασει το αιτημα σου. Ομως πρεπει να καταλαβουμε οτι εμεις σαν λαος ειμαστε υπευθυνοι για αυτα που συμβαινουν. Αυτες ειναι οι πρωτεραιοτητες μας. Βαζουμε πανω απο ολα το λιωσιμο των μεταναστων, την θρησκεια μας, την αποδειξη της κατωτεροτητας των αλλων λαων, και την συντηρηση του συστηματος που θελουν οι παπουδες μας. Αφου αυτες ειναι οι πρωτεραιοτητες που εχουμε σαν λαος, αυτοι οι ανθρωποι που μας κυβερναν μας ικανοποιουν τελεια. Οταν οι πρωταιρεοτητες αλλαξουν και ειναι το ευ ζην ολων των κατοικων της χωρας τοτε θα αλλαξουν καποια πραγματα στην Ελλαδα. Ως τοτε "πατρις (μεταναστες, ολυμπιακοι) θρησκεια (Βατοπεδι) οικογενεια (συντηρηση)". Ζηλευουμε παντα την οργανωση και την προοδο των αλλων ευρωπαικων χωρων ομως θεωρουμε οτι σε καθε τι ειμαστε ανωτεροι τους. Ζηλευουμε το κατι καλυτερο ομως αρνουμαστε οτιδηποτε θα μας φερει κοντα σε αυτο. Οταν θυσιαζεις τους αλλοδαπους (10% των κατοικων) σε απραξια χωρις να λαμβανεις ουτε δεκαρα σε φορους, δωριζεις τη χωρα και τις περιουσιες σου σε θρησκευτικους ηγετες, και εχεις την νεα γενια πιεσμενη να μην μπορει να αλλαξει τιποτα (τα καλα παιδια της μαμας και του μπαμπα) με 700 ευρω τον μηνα τοτε δεν φταινε οι πολιτικοι που εκαναν αυτο που τους ζητησες. Οταν σου λεει η ΕΕ οτι πρεπει να μην αναγραφεις την θρησκεια στις ταυτοτητες και εσυ καταβαινεις στους δρομους με θρησκευτικους ηγετες που θα σου φανε την περιουσια σε λιγο τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Οταν σου λεει η ΕΕ οτι πρεπει να κανεις 5-10 πραγματα για να προστατευσεις το περιβαλλον σου και εσυ κουτοφραγγους τους ανεβοκατεβαζεις τοτε τι περιμενεις. Οταν το ευρω ειναι αυτο που σε κρατα ζωντανο (γιατι θα ειχες καταρρευσει οικονομικα χωρις αυτο) και εσυ νομιζεις οτι ειναι οτι πιο κακο σου συνεβη τις τελευταιες δεκαετιες γιατι ειναι κατι που ηρθε απο το εξωτερικο και δεν το ανακαλυψες εσυ με τους αρχαιους Ελληνες τοτε παλι εισαι αξιος της μοιρας σου. Οταν ξερεις οτι θα χασεις εκατομμυρια ευρω με τους Ολυμπιακους αγωνες και τους κανεις για να αποδειξεις την ανωτερωτητα σου στους ξενους τοτε παλι εισαι αξιος της μοιρας σου. Θυμισου ομως .... σχεδον κανενα απο αυτα για τα οποια μοχθησες τα τελευταια 10-15 χρονια δεν στοχευει στην καλυτερευση της ζωης σου. Μονος στοχος τους ειναι η επιβεβαιωση και η τονωση του προφιλ σου χωρις καμια ουσια. Στοχος σου ειναι να σε θυμουνται ολοι οι ανθρωποι του κοσμου γιατι απλα ησουν παρων και οχι για κατι που εκανες για να καλυτερευσεις την ζωη τους. Μια φιεστα της μιας βραδυας σαν να εχεις φαει ολα σου τα λεφτα στα σκυλαδικα σε ενα βραδυ. Χιλιαδες ευρω σε λογια και βενζινη για να σουλατσαρεις στην καθε φιεστα που θα γινει. Να θυμουνται ολοι το προσωπο σου ομως να μην εχουν ιδεα για το παραμικρο που εχεις κανει, γιατι απλα δεν εχεις κανει ποτε τιποτα παρα μονο να εισαι παντα παρων. Αυτο εισαι ... αυτο ψηφιζεις.
Ν.Σ
20/11/2008 15:28
Σηκωθείτε από τις καρέκλες,
Σηκωθείτε από τις πολυθρόνες
Σηκωθείτε από τους καναπέδες
Σηκωθείτε από τα ντιβάνια ,
Σηκωθείτε από τα μπαουλοντίβανα
και διώξτε τους τώρα πριν είναι αργά δεν αντέχει άλλο ο τόπος γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
CHRISTOS APO GERMANIA
20/11/2008 15:23
AGAPHTOI SUNESIS KAI PSIXRAIMIA H UPERMETROS UPERBOLHN BLAPTH SOBARA THN UGEIA SAS .
OLOI AUTOI DEN KATEBHKANE APO TO FEGGARI MOLIS
EXTHES ! SAS GNORIZOUN KAI ANATHEMA THN ORA POU TOUS ANAKALUPSATE, EINAI GELEIO KAI BLAKODES OTI DEN TOUS GNORIZATE APODEIKNUH ANORIMOUS ANTHROPOUS ,DEN GNORIZO THN HLIKIA TOU KATHENOS
PANTOS GIA MENA DEN EISTE SOBAROI OI PERISSOTEROI
SAN TON KAKOMOIRO TON APATIMENON TON KERATA
TO OLIGOTERO. PANTA H DEXIA PROTIMA THN TAXIN THN ASFALEIA TOUS PATRIOTES THN THRHSKEIA! OPOSDHPOTE TOUS EXONTES ALOSTE TI DEXIA THA HTANE.
GENIKA GIA MENA DEN KANH KATI DIAFORETIKO ISOS
AUTHN TH FORA EINAI H ALHTHEIA KAPOS UPERBALE
STA GNOSTA PAIGNIA THS.
TO THEMA EINAI TO PASOK KAI OI KENTROES DUNAMEIS
TI KANOUN; EDO SE TOSO DUSODHS STIGMES KAI O GEORGIOS HTANE STO MEXIKO EAN EINAI DUNATON ME DIAFOROUS AGNOSTOUS POU OUTE H MANA TOUS TOUS XERH. EINAI ETOIMOS H XANA PALIN TA GNOSTA O AGONAS EINAI EDO KAI OXI STO AKAPOULKO TOU MEXIKOU!
EIXE MIA SKASILA O KUR GIANNHS KAI H KURA MARIA GIA
TO ANAKOINOTHEN THS SUSKEPSIS!!.
EDO O PAPAS DEN KANH TO RASO....
O
20/11/2008 15:15
ΠΕΣ-ΠΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΑ 260 ΟΙΚΟΠΕΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Φιλιππινεζος Παρατηρητης
20/11/2008 14:59
ΟΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ
Σχετικα με τη συσταση στον Εφραιμ για εθελουσια αποχωρηση
απο τη μονη Βατοπεδιουκ.λ.π.μενουμε εκπληκτοι για το πως ειναι δυνατο να διατυπωνονται αυτες οι αποψεις. Κι'' αυτο διοτι ο Εφραιμ θα φυγει μονο αν διαπιστωσει οτι ειναι σιγουρη η προφυλακιση του. Αλωστε πρεπει να τακτοποιησει τους
λογαριασμους με τους συνεργατες του.{ καρντασια, Σουρδους υπουργους} κ.λ.π. γιατι αν φυγει θα τον ριξουν στη μοιρασια. Επειτα που να παει? Στην Κυπρο ο Μακ.Αρχιεπισκοπος δεν τον θελει λογω της ανηθικης συμπεριφορας της ομαδας Ιωσηφ-Εφραιμ, κ.λ.π. Αλλωστε που θα βρει αυτη τη luxuria ?

Δυστυχως η Ελληνορθοδοξη Εκκλησια εχει γινει μαστιγα για την Ελλαδα απο τις συνεχεις καταπατησεις δημοσιων χωρων που προοριζονται για τηνκαλυτερευση της ζωης των Ελληνων επικαλουμενη ακυρουςκαι πλαστους τιτλους κυριοτητος.
Η δε Α.Θ.Π.Οικ.Πατριαρχης κ.κ.Βαρθολομαιος συνεστησε στην ελληνικη κυβερνηση να δεχεται αυτους τους τιτλους ! Δηλαδη δεν υπαρχει ουδεις τιμιος στην Εκκλησια. Αλλα πως να υπαρχει τιμιος οταν η Εκκλησια ειναι δωσιλογος λογω της συνεργασιας της με τους εκαστοτε κατακτητες της Ελλαδος?

Επειδη η Εκκλησια για να κανει τη δουλεια της διδασκει οπως τη συμφερει την ιστορια της , και προκειμενου οι νεοι μας να εχουν σαφη εικονα περι αυτης,αναφερω τα κατωθι :

Η εφημ. "Ελευθεροτυπια} της {7ης Σεπτ.2008} δημοσιευσε το
υπ.αριθ.{2823 / 22-05-2007 συμβολαιο της συμβ/φου κ. Αικ.
Πελεκη-Βουλγαρακη το οποιο ειναι λιαν αποκαλυπτικο για
τις σχεσεις της Εκκλησιας με τους Τουρκους :

"Το δικαιωμα της Ιερας Μονης συνεχισθη και διετηρηθη σε ισχυ κατα τη διαρκεια της οθωμανικης περιοδου στην ιδιοκτησια της
διοτι :
α} Η μοναστηριακη περιουσια κηρυσσεται σεβαστη κατα το
μουσουλμανικο νομα και καμια συνεπεια δεν μπορει να εχει σ'' αυτη τυχον κατακτηση της απο μουσουλμανικο κρατος .

β} οι μονες του Αγιου Ορους δεν υπηρξαν δορυαλωτες {σ.σ. δεν κατεληφθησαν} αλλα συνθηκολογησαν με τους Σουλτανους πριν απο την κατακτηση, με αποτελεσμα την
αναγνωριση της ακινητης ιδιοκτησιας τους απο τουςΣουλ/νους
Το Αγιον Ορος ελαβε φιρμανι απο τον Μεχμετ τον Α'' {1413-1421} ,Μπουγιουζιτ Α'' {1319-1402} και Μουρατ Β'' με το φιρμανι της 9ης Απριλιου 1430 {που σωζεται το πρωτοτυπο} με το οποιο επικυρωσε τα προνομια της ιδιοκτησιας που ειχαν παραχωρησει οι Βυζαντινοι αυτοκρατορες στο Αγιον Ορος. Το αναπαλλοτριωτο της εκκλησιαστικης περιουσιας αναγνωρισε και διατηρησε και ο Πορθητης με τον "Αχτιναμε" του 1453".

Δηλαδη η Ορθοδοξη Εκκλησια ειχε τουρκεφει πριν απο την αλωση της Κων/λης.Συνεχισε δε τη συνεργασια της με τους κατακτητες καθ'' ολη τη διαρκεια της Τουρκοκρατιας στην Ελλαδα. Καποιοι δε ιερωμενοι που ελαβαν μερος στην Επανασταση του 1821, ησαν ατομικες περιπτωσεις αφου το Οικ.Πατριαρχειο ειχε συναψει συμμαχια με τους κατακτητες !

Αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι ο υποτιθεμενος Εθνομαρτυρας Οικ. Πατριαρχης Γρηγοριος Ε'' ΑΦΟΡΙΣΕ την Ελληνικη Επανασταση του 1821. Αν στη συνεχεια δεν τα βρηκε στη μοιρασια με τον Σουλτανο και αυτος τον κρεμασε ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο . Αυτα μας διδασκει η ιστορικη μνημη και οχι οι σαπουνοφουσκες των απατεωνων καλογηρων !
Επισης κατα την περιοδο αυτη οι Τουρκοι απεδεχθησαν την υποταγη και προσκληση των ιερομοναχων της Αθωνικης Πολιτειας, για την εγκατασταση φρουρας για να τους προστατευει απο τους κλεφτες {επαναστατες} ! Η εν λογω φρουρα παρεμεινε στο Αγιον Ορος μισθοδοτουμενη και σιτιζομενη απο τα μοναστηρια της Αθωνικης Πολιτειας μεχρι το 1830 . Ευλογειτε αδελφοι ιερομοναχοι...Τουρκοφαγοι !...

Λιγο δε πριν απο την καταληψη της Αθηνας απο τους Ουνους το 1941,το συνολο των Ιερων μονων του Αγιου Ορους εστειλε γλοιωδη επιστολη προς τον : "ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΝ ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΝ". Στη σχετικη επιστολη ικετευαν τον Χιτλερ να τους θεσει : "ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΝ ΤΟΥ". Ευλογειτε και παλιν αδελφοι ιερομοναχοι ! Αληθεια ποτε θα με ξανακαλεσετε να
παιξουμε ποκα ?

Κι'' ομως ολες οι κυβερνησεις κανακευουν τους ιερωμενους με
ανταλλαγμα την αγρα ψηφων και των υποπτων και ανιερων
συναλλαγων μαζι τους .
Με Χριστου αγαπην
Theo der Munchner
20/11/2008 14:29
Για τον δημητρη.
Αγαπητέ δημήτρη, είναι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολο, να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Εγώ δεν θα διαφωνήσω, για το κατα πόσο αξιόπιστη είναι η μαρτυρία της κας. Σωτηροπούλου.
Ούτε ακόμη για αυτή της κας. Κανά ή Αζελ κατα τον κ. Ψωμιάδη. Ούτε βέβαια θα δώσω βάση σε αυτά που ο Κουκοβίνος λέει. Θα δεχτώ ότι είναι έτσι που λέτε ή υπονοείτε και ακόμη χειρότερα. ΄Αλλως τε έχουν κοινή δεξιά παιδεία. Μεγαλώσανε κάτω από την ίδια ομπρέλα, μέσα στον κήπο - και τί κήπος, βουρκολάσπη- της δεξιάς. Αυτό τους ενώνει και γιαυτό όλο αυτό το διάστημα μαζί κυλιώντουσαν στον βούρκο, με εκβιασμούς, απάτες μαχαιρώματα.
΄Ομως για την επιστολή ψωμιάδη προς τον σεμνό & ταπεινό Καραμανλή, με όλα όσα εμπεριέχει η επιστολή τί έχετε να πείτε; Η επιστολή αυτή ποτέ και στο ελάχιστο δεν αμφισβητήθηκε από κανένα. Ούτε από τον αποστολέα, ούτε από τον παραλήπτη. " ΄Αν συνεχίσετε να επιμένετε ....." γράφει στον Πρωθυπουργό. Τί σημαίνει αυτό; ΄Οτι γνώριζε ήδη ο Πρωθυπουργός ή ότι δεν γνώριζε; Αλλά άς κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Να δεχθούμε ότι δεν γνώριζε. Από τη στιγμή που πήρε την επιστολή αυτή, ο Καραμανλής και πάλι δεν γνώριζε; Ποιός μπορεί - σεβόμενος τον εαυτό του - να ισχυριστεί κάτι τέτοιο;
Ο ίδιος είδα και άκουσα πρίν αρκετό καιρό, τον ίδιο τον Ψωμιάδη στα κανάλια (είναι λαλίστατος) με στόμφο να λέει ότι "εγώ τα είπα όλα και έστειλα και επιστολή στον Πρωθυπουργό".
Επομένως άς τα αφήσουμε κατά μέρος όλα αυτά. Η ουσία είναι αυτή που πρέπει να βλέπουμε.
Αδιαμφισβήτητα υπήρξε σκάνδαλο μέγα. Μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό του Κοσκωτά.
Αδιαμφισβήτητα, γνώριζε τα πάντα ο Πρωθυπουργός.
Αυτό που όλοι μας πρέπει να λέμε είναι, ότι όλοι όσοι εμπλέκονται, από όπου και άν προέρχονται, όλοι που με τις όποιες ενέργειες και αποφάσεις των έβλαψαν το Ελληνικό Δημόσιο, να παραπεμφθούν, να λογοδοτήσουν, να τιμωρηθούν. Να πάψει υφιστάμενη αυτή η περίφημη ασυλία, που μας εξευτελίζει ως κράτος και πολίτες.
Με μεθοδευμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες, με ψευδομαρτυρίες και διώξεις σκοπιμότητας, δεν συμφωνούσα, δεν συμφωνώ και βέβαια δεν θα συμφωνήσω στο μέλλον.
( Να θυμηθούμε την υπόθεση Κοσκωτά, με όλα όσα τερατώδη είχαν συντελεστεί, προκειμένου η κατάρα της σύγχρονης Ελλάδας που ακούει στο όνομα Μητσοτάκης, με πληρωμένους ψευδομάρτυρες, παρέπεμψε τον Ανδρέα Παπανδρέου. Να θυμηθούμε ακόμη, την πρόσφατη αποκάλυψη του Αλαφούζου, που είπε ότι έδωσε - άν δεν κάνω λάθος- 600.000.000 δρχ. στον Μητσοτάκη, προκειμένου να εξεύρει και πληρώσει ψευδομάρτυρες, για την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου).
Αυτά ούτε μας τίμησαν, ούτε πρόκειται να μας τιμήσουν ποτέ.
΄Οποιοι και άν είναι τα θύματα. ΄Οποιοι κι άν είναι οι θύτες.-
george.p
20/11/2008 13:54
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ Ο ALPHA ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ?

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ) ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ALPHA.
Απορημένος
20/11/2008 13:49
Ο κος Δημητρης (11:51) να μας πει τι δουλειά κάνει. Ο λόγος είναι ότι θέλει πολύ φαντασία για να γράψει κανείς τέτοιο σενάριο. Σε περίπτωση που είναι ένας των 700Ευρώ της κυβέρνησης ΝΔ, μπορώ να τον παραπέμψω σε προαγωγούς (όχι παραγωγούς) ταινιών επιστημονικής φαντασίας, όπως ψωμιάδης, ζαχόπουλος, κουμπάροι, πελέκης, βουλγαράκης, μαγκήνας, τσιτουρίδης (αμάρτησα για το παιδί μου), και χιλιάδες άλλους. Αλήθεια, εσύ υπέγραψες για τις ταυτότητες σαν τον αρχηγό σου!! Αν όχι γρήγορα στον Εφραίμ να σε εξομολογήσει μη χάσης τον παράδεισο.
george
20/11/2008 13:08
Ρε συχωριανέ Δημήτριε και όλα αυτά τα ωραία που υποστηρίζεις να ισχύουν, αλλάζει η ουσία του θέματος; Ότι δηλαδή το κόμμα σου (ΝΔ) και ο πρωθυπουργός σου με τις υπουργάρες και τον αντ αυτού είναι υπαίτιοι της μεγαλύτερης απάτης εις βάρος του Δημοσίου;
Ρε εσείς δεν ήρθατε στην εξουσία για να βάλετε "τάξη" γιατί είστε "νυκοκυραίοι"; Δεν ήρθατε ως αδιάφθοροι;
Τελικά πατριώτη όχι μόνο αδιάφθοροι δεν είστε, αλλά ούτε καν αδιάφοροι στη μάσα.....
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
20/11/2008 12:41
ΤΗΝ ΑΖΕΛ ΤΗ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕ.. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΑΕΤΟΣ-ΝΟΜΑΡΧΗΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΖΕΛ ΤΟΥΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΤΡΑΓΟ
ΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
20/11/2008 12:30
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΓΓΕΛΟΥ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ 3-4 ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣ0ΠΟΥΛΟΥ , ΟΠΟΥ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ-ΑΕΤΟΣ ΠΑΝΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΥΓΟΥΝ?
MB
20/11/2008 12:13
agapite Dimitri... epitelous na kai enas an8rwpos pou ebgale swsta oli tin istoria me gegonota..rpos gnwsi kai summorfwsi se osous pisteyoun oti me to na psifisoun PASOK lysane to problima tous... oxi me tin ND to lysane ....apo pou na ksekinisw kai pou na teleiwsw.... ta panta se aytin tin zwi einai kateu8unomena..OLA... ligoi mporoun na diabasoun pisw apo tis lexeis kai na doun ta gegonota swsta alla den exoun kai kamia epilogi... tin ekklisia kai tin periousia tis, 8ee mou sygxwrame, emeis tin ftiaksame..pou den lyntsarame tous papades otan eprepe kai tous afiname na pernoun tis periousies apo tis grioules pou pe8enan kai anti na ta afisoun se kanena idryma i sta paidia tous, ta dinane stin ekklisia kai stous papades gia...afesi amartiwn kai den xerw egw ti...
gia mena, apo tin stigmi pou yparxoun tosa paidakia pou peinane stin Ellada kai oxi mono, tosoi aporoi, astegoi, arrwstoi an8rwpoi petamenoi stoous dromous oi papades einai elleinoi...i ekklisia tis agapis me tosi periousia exei afisei olous aytous pou anikoun sto poimnio tis sto eleos tou 8eou.... gia auto kai monon xreiazontai tetoio xylo kai ftysimo oso den paei...kai posos me endiaferei ti akiniti periousia tis ekklisias.... ena Apache prepei na sikw8ei kai na paei na bombardisei olo to Ag Oros kai 8a sou pw egw abato meta...giati einai gaidouria oloi tous...kwlopetswmenoi, axristoi kwlogeroi koilarades...8ee mou sugxwrame!!.... alla oso emeis den exoume to myalo na pame na tous boutiksoume kai apla exoume panta na leme "pater kai pater" ayto ton xaba tous..... den einai PATER aytos o geloios, o axreios.... kai olo tou to synafi.... 8a i8ela na kserw aytoi tin kolasi den tin fobountai?? pou 8a eprepe na exoun paei mia wra arxytera .....kai na liwnoun ekei mia zwi.... mono kai mono gia ta paidakia kai tis pamftwxes oikogeneies pou den exoun ston ilio moira....
ΚΩΣΤΑΣ.Κ
20/11/2008 12:06
δημητρηs . ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ. ΟΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ, ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, Κ Λ Π ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Η ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΕΝΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
20/11/2008 12:04
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΤΟΣΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΟΝΟ Ο ALPHA ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΕΧΕΙΣ
ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΕΝΝΑ; ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΓΚΟΛΦ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΤΑ ΚΑΛΥΒΑΚΙΑ
ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ; ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ
ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
20/11/2008 12:02
ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟ..ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΗΣΙΝΑ.......
ΘΩΜΑΣ Κ
20/11/2008 11:59
"Αμάρτησα για τη Μονή μου" και "Αμαρτήσαμε για τη Μονή του" είναι τα τα δύο πετυχημένα σήριαλ που προβάλλονται το τελευταίο χρονικό διάστημα από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.
Και μεις παρακολουθουμε άφωνοι. Τα έχουν όλα. Αδηφάγους επιχειρηματίες, εκβιαστές δικηγόρους, ανήξερους υπουργούς, James Bond Νομάρχες, επικερδείς συμφωνίες, δραστήριους ρασοφόρους.dvd, δράση, πλοκή, διαφθορά, ξεπούλημα της ελληνικής γής, εξαπάτηση ακτημόνων, ότι θέλεις υπάρχει.

Το μόνο που δεν υπάρχει είναι λίγη ΤΣΙΠΑ.

Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς. Μας αξίζουν γιατί και μεις μέσα μας μια από τα ίδια είμαστε.
δημητρης
20/11/2008 11:51
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος)…
3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια.
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι, το άτομο είναι ΠΟΛΥ γελοίο).

Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη
ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ
20/11/2008 09:30
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΛΟΥΖΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ...."ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΠΙΚΑ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧΗ) ΔΙΑΤΗΡΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΜΑΡΙ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.
πίπης
20/11/2008 08:58
Αυτό που χρειάζεται είναι όχι μόνο χωρισμός εκκλησίας και κράτους αλλά και μια επιθετική - διεκδικητηκή πολιτική από τη μεριά της πολιτείας, όσον αφορά την περιουσία της εκκλησίας που κατά το 95% είναι κλεψιμέϊκια από τον ελληνικό λαό. Αν όμως κάποια κυβέρνηση έκανε κάτι τέτοιο, όλοι οι καλοί ορθόδοξοι χριστιανοί που σήμερα λένε "λυπάμαι για την κατάντια του αγίου όρους", θα ουρλιάζανε "κάτω τα χέρια από την εκκλησία". Αυτοί δημιουργήσανε τους Εφραίμηδες, και τους χρεωνόμαστε βέβαια όλοι. Ακόμα και οι άθεοι έχουμε τα χέρια των παπάδων διαρκώς μέσα στις τσέπες μας. Σαν τον Εφραίμ υπάρχουν άλλοι διακόσιοι ηγούμενοι και δεσποτάδες σε όλη την Ελλάδα.
Και όχι μόνο στην Ελλάδα, αν θυμηθεί κανείς τίς πομπές και τα ρεζίλια για παράδειγμα του πατριαρχείου Ιεροσολύμων, που είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήτης στο Ισραήλ μετά το ίδιο το Ισραηλινό κράτος.Φαίνεται εκεί οι παπάδες μας, θα έχουν κανένα χρυσόβουλο με την υπογραφή του βασιλέως Σαούλ ή του φαραώ Πετεφρή! Ισραηλινοί & Παλαιστίνιοι προσπαθούν να πάρουν πίσω κάποια από την γη τους, και οι εδώ θεούσοι ουρλιάζουν "κάτω τά χέρια από το πατριαρχείο", "εβραϊκή συνομωσία", "να μη γίνει αραβικό το πατριαρχείο" και άλλα φαιδφρά κι ανόητα.
Πόπη
20/11/2008 08:57
Να δώσει ο Καραμανλής και το σπίτι του στη Ραφήνα και τα άλλα ακίνητα που έχει στον Εφραίμ! Με συμβόλαια Πελέκη και μετά να φιλοξενείται στο σπίτι του Βουλγαράκη ως υπηρετικό προσωπικό.