TaΝea.gr δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να κερδίσουν προσκλήσεις για το διασημότερο χειμωνιάτικο σόου του κόσμου, το «Slava’s Snowshow», στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία).

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2013 (στις 20.00) και 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2013 (στις 20.00).

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό.

«Slava’s Snowshow», ένα διαδραστικό θέαμα για όλη την οικογένεια

Ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος του κόσμου, ο Slava, συνοδευόμενος από κορυφαίους κλόουν παρουσιάζει το φημισμένο «Slava’s Snowshow», μετά την Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το «πιο διαδραστικό θέαμα του πλανήτη Γη», μια παράσταση που εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται στα αγαπημένα θεατρικά δρώμενα της Νέας Υόρκης για θεατές όλων των ηλικιών.

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με υπέροχες μελωδίες, εξαίσιους φωτισμούς και εκπληκτικά εφέ. Στην σκηνή στήνεται ένα περιβάλλον από το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και μία πρωτοφανής προσομοίωση πραγματικής χιονοθύελλας.

Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «μίμων – κλόουν – πιγκουίνων», εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική παράσταση που το γλυκόπικρο χιούμορ της αξίζει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα.

Ένας άνθρωπος, ο κίτρινος κλόουν Slava, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των υπόλοιπων ανθρώπων, γίνεται αναχωρητής.

Έτσι αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη και τους ανθρώπους, καταφεύγοντας στη φύση και στην απομόνωση της Ανταρκτικής.Εκεί συναντά χιλιάδες πιγκουίνους (πράσινοι κλόουν), παιχνιδιάρηδες, ζαβολιάρηδες, αστείους, αδέξιους και κυρίως άκρως κοινωνικούς.

Πάνω απ’ όλα όμως σκορπούν απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, με τα καμώματα και τα πειράγματά τους, με την συμμετοχή των θεατών. Όλα αυτά σε ένα μοναδικό διαδραστικό πλαίσιο που δεν σταματάει ούτε στο διάλειμμα, ούτε στο φινάλε.

Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα TaNea.gr στο Facebook.

Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας.

Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Αμέσως μετά την κλήρωση θα ενημερωθούν οι νικητές για την παραλαβή των εισιτηρίων τους από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μία ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων.

Διάρκεια διαγωνισμού: Παρασκευή 8/3/2013 – Δευτέρα 11/3/2013

Κλήρωση: Δευτέρα 11/3/2013.