Η Nissan αναμένεται να παρουσιάσει στην επικείμενη έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» που ανοίγει τις πύλες της στις 25 Οκτωβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας, το νέο Pulsar.

Πρόκειται για ένα οικογενειακό χάτσμπακ που συνδυάζει την μοντέρνα σχεδίαση, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τον άπλετο εσωτερικό χώρο.

Σχεδιαστικά θα παραπέμπει στα νέα Qashqai και X-Trail. Χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του (2.700 χιλιοστά ) και την νέα χωροταξία, το νέο μοντέλο προσφέρει σημαντικά περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών αλλά και στο ύψος των ώμων, σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού. Στην πραγματικότητα, με 692 χιλιοστά ωφέλιμο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, το Pulsar είναι πιο ευρύχωρο και από αρκετά μοντέλα της κατηγορίας D ( μεσαία).

Θα προσφέρεται με δύο κινητήρες turbo. Συγκεκριμένα, ο 1,2 λίτρων DIG-T κινητήρας βενζίνης, αποδίδει115 ίππους, ενώ το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110 ίππους και 260Nm ροπής. Οι κινητήρες του διακρίνονται για τις χαμηλές εκπομπές CO2 που βρίσκονται κάτω από 95γρ/χλμ.