Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του και επέστρεψε στο αγαπημένο του Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός που κατέκτησε τα πάντα με τη Γιουνάιτεντ, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όμως πλέον στέκεται ξανά στα πόδια του. Ο Φέργκιουσον δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα δημόσια εμφάνιση, όμως, είχε στείλει μήνυμα πως είναι απολύτως καλά, ευχαριστώντας τους γιατρούς του νοσοκομείου για τη φροντίδα που του έδειξαν, αλλά και όλο τον κόσμο για τη στήριξη του.

«Πραγματικά είναι ωραίο που επιστρέφω. Ηταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κάνω βήματα μπροστά. Για να είμαι ειλικρινής,υπάρχει μία συναισθηματική φόρτιση, καθώς η τελευταία φορά που είχα έρθει εδώ ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Οπως είναι υπέροχο που έρχομαι ξανά στο Ολντ Τράφορντ. Περίμενα ότι αυτό θα γινόταν, αλλά έπρεπε να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα θα έχω έντονα συναισθήματα όταν καθίσω στη θέση μου, ωστόσο θα το ξεπεράσω και θα απολαύσω το παιχνίδι», είπε ο σερ Αλεξ